7ος χρόνος, ημέρα 2152η
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΥΕΘΑ για την 47η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας: Ηθικό χρέος μας η σταθερή πορεία στις ευρωατλαντικές δομές

Ηθικό χρέος μας η σταθερή πορεία στις ευρωατλαντικές δομές
Φωτογραφία αρχείου

«Η επιστροφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή στις 24/7/1974 σηματοδότησε την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ηθικό χρέος μας η σταθερή πορεία στις ευρωατλαντικές δομές με ισχυρή πατριωτική συνείδηση για την Ελλάδα που αγαπάμε», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός Εθνικής  Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, με την ευκαιρία της σημερινής 47ης επετείου Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. 

Στο ίδιο μήκος κύματος νωρίτερα σήμερα και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας ο οποίος σε ανάρτηση του στο Twiitter τόνισε:«24/7/1974: Η Δημοκρατία νίκησε με την επιστροφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Σήμερα οι προκλήσεις είναι διαφορετικές. Το χρέος μας για διαφύλαξη της εθνικής ενότητας απέναντι σε κάθε επιβουλή παραμένει».

Αντιστοίχως και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, όπως τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter: «Στις 24 Ιουλίου '74 η επτάχρονη δικτατορία της 21ης Απριλίου καταρρέει. Με την επιστροφή του, ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής εγκαθιδρύει τη μακροβιότερη και πιο ισχυρή Δημοκρατία στην ιστορία μας. Καθήκον μας είναι να την περιφρουρούμε».

Διαβάστε ακόμα:

Με ιδιαίτερα συμβολικές παρουσίες η φετινή δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας


 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ