Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, 18:17

-A +A

H Ρωσία περιορίζει την αεροπορική σύνδεση με το Ιράν

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, 18:17
H Ρωσία περιορίζει την αεροπορική σύνδεση με το Ιράν
-A +A

Η Ρωσία από τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου θα διακόψει προσωρινά τις κανονικές αεροπορικές πτήσεις όπως και τις πτήσεις τσάρτερ που πραγματοποιούνται προς το Ιράν και αντίστοιχα τις πτήσεις από το Ιράν προς τη Ρωσία.

Πτήσεις θα πραγματοποιούν μόνο η ρωσική αεροπορική εταιρεία Aeroflot και η ιρανική Mahan Air, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Μεταφορών.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω του τερματικού F του αεροδρομίου Σερεμέτιεβο της Μόσχας.

Αυτή την στιγμή από τις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες μόνο η Aeroflot πραγματοποιεί μια πτήση την ημέρα προς το Ιράν, ενώ σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το πρακτορείο TASS, ιρανικές αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν περιοδικά πτήσεις τσάρτερ σε περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Διακοπή της σιδηροδρομικής σύνδεσης Μόσχα – Νίκαια

Η Ρωσία θα διακόψει από τις 4 Μάρτιου τη σιδηροδρομική σύνδεση της Μόσχας με τη Νίκαια της Γαλλίας, μεταδίδει το πρακτορείο TASS επικαλούμενο ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Μεταφορών.

Το υπουργείο αναφέρει ότι η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Μόσχας και Νίκαιας διακόπτεται μέχρι νεοτέρας ανακοινώσεως, ως μέρος των ευρύτερων μέτρων που λαμβάνονται για να αποτραπεί η διάδοση του κοροναϊού στη Ρωσία.

Η αμαξοστοιχία που πραγματοποιεί το εν λόγω δρομολόγιο περνάει μέσω Λευκορωσίας, Πολωνίας,Τσεχίας, Αυστρίας, Ιταλίας και Μονακό.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα