8ος χρόνος, ημέρα 2280η
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Γιατί ο δήμαρχος Οινουσσών ευχαρίστησε το Μαξίμου

Γιατί ο δήμαρχος Οινουσσών ευχαρίστησε το Μαξίμου
NikoSilver/Wikipedia

Στο νησί των Οινουσσών έφτασαν προβολείς που θα εγκατασταθούν στα γήπεδα των σχολείων προκειμένου οι μαθητές να μπορούν να αθλούνται και τις απογευματινές και βραδινές ώρες που έως τώρα αυτό ήταν απαγορευτικό λόγω της αλλαγής ώρας, μετά την ανταπόκριση της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού υπό τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Όπως αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Οινουσσών, Γεώργιος Στ. Δανιήλ, «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση παραλάβαμε την προερχόμενη από τη Γ.Γ. Πρωθυπουργού αποστολή προβολέων led ανοικτού γηπέδου στεγανών».

«Με την εγκατάστασή τους, την οποία άμεσα οργανώνουμε, εξασφαλίζεται ισχυρή φωτεινότητα 57500 Lumens για να λειτουργούν τα γήπεδα καλαθοσφαίρισης κι αντισφαίρισης με ασφάλεια κατά τις απογευματινές και βραδυνές ώρες», τονίζει προσθέτοντας παράλληλα πως «έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στους εφήβους, νέους και μεγαλύτερους να αθληθούν με ασφάλεια στα γήπεδα περισσότερες ώρες και να έχουν μια επωφελή ψυχαγωγία και διέξοδο, μετά τα μαθήματα ή την εργασία τους, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων το νησί μένει απομονωμένο».

Τέλος, ο δήμαρχος του ακριτικού νησιού ευχαριστεί την πολιτεία για το ενδιαφέρον της προς τους πολίτες εκείνους που δίνουν ζωή στον τόπο τους. «Σας εκφράζουμε τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας τόσο εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, όσο και των εκπαιδευτηρίων μας για το συνεχές και άγρυπνο ενδιαφέρον σας για τα μικρά απομακρυσμένα νησιά μας και τους ηρωικούς ακρίτες μας και σας ευχόμαστε ολόψυχα Χαρούμενα Χριστούγεννα».