Γαϊτάνης: Ο Τσίπρας δεν καταδίκασε τα χυδαία σχόλια των βουλευτών του

Γαϊτάνης: Ο Τσίπρας δεν καταδίκασε τα χυδαία σχόλια των βουλευτών του

Στο γεγονός πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την χθεσινή συζήτηση στο Κοινοβούλιο αρνήθηκε να καταδικάσει τις χυδαίες δηλώσεις των βουλευτών του επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, υπογραμμίζοντας πως πλέον ο κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί με τον Παύλο Πολάκη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του RadioNorth 98 και στους δημοσιογράφους Β. Μωυσή και Ε. Γκέλη, ο κ. Γαϊτάνης σχετικά με τη χθεσινή συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή αναφορικά με την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου και τη μικροπολιτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ στα ζητήματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί σεξουαλικής κακοποίησης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, τόνισε ότι η κυβέρνηση στη χθεσινή συζήτηση είχε δύο στόχους.

«Αρχικά, να συζητηθούν προτάσεις ισχυροποίησης του θεσμικού πλαισίου εναντίον κάθε μορφής κακοποίησης. Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και επ' αυτού ο κ. Τσίπρας δεν κατέθεσε καμία πρόταση και αυτό είναι φυσικά κάτι που οι Έλληνες πολίτες πρέπει να το αξιολογήσουν», ανέφερε ο Τάσος Γαϊτάνης.

Παράλληλα επισήμανε ότι ο δεύτερος στόχος ήταν να γίνει μια γενικότερη αποτίμηση για το πως γίνεται ο δημόσιος διάλογος στον τόπο μας. Ειδικότερα σημείωσε ότι τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν χυδαίες επιθέσεις στο διαδίκτυο από φωνές που ταυτίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Γαϊτάνης αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις δηλώσεις των βουλευτών κ.κ. Πολάκη και Ελευθεριάδου τις οποίες αρνήθηκε να καταδικάσει ο κ. Τσίπρας.

Τέλος, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σχολίασε πως ο κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί πλέον με τον κ. Πολάκη. Υπογράμμισε ότι ζητήματα σεξουαλικής κακοποίησης πρέπει να ενώνουν όλους τους Έλληνες και δεν πρέπει να κομματικοποιούνται.