Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, 16:34

-A +A

Γ. Μπουτάρης: Στις εθνικές εκλογές ψήφισα Κυριάκο Μητσοτάκη

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, 16:34
Γ. Μπουτάρης: Στις εθνικές εκλογές ψήφισα Κυριάκο Μητσοτάκη
-A +A

Τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη ψήφισε στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, διότι, όπως επισήμανε, εκτίμησε το σχέδιό του, είναι ένας άνθρωπος ακούραστος και γιατί πιστεύει πως αποτελεί «αντίβαρο της ταλαιπωρίας που υποστήκαμε επί ΣΥΡΙΖΑ». 

Ο τέως δήμαρχος ξεκαθάρισε παράλληλα, πως δεν ψήφισε ποτέ του ΣΥΡΙΖΑ, αν και όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας του άρεσε αρχικά. 

Μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης «FM 100», εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν να ψηφίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές ο κ. Μπουτάρης ανέφερε τα εξής: «Τον Μητσοτάκη τον ξέρω από παλιά. Τον εκτιμώ πάρα πολύ, είναι ένας άνθρωπος ακούραστος, έχει ξεκάθαρο μυαλό, τον ψήφισα στις τελευταίες εκλογές, το λέω χωρίς να ντρέπομαι, τον ψήφισα, γιατί πιστεύω πως ήταν το αντίβαρο της ταλαιπωρίας που υποστήκαμε επί ΣΥΡΙΖΑ».

Εν συνεχεία σημείωσε ότι «στην αρχή πίστευα στον Τσίπρα, πίστευα ότι είχε τη δυνατότητα να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία. Αλλά λίγο η οικονομική κρίση, λίγο ο Βαρουφάκης τα έκαναν μαλλιά κουβάρια»  και τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας την τελευταία στιγμή κατάφερε και κατάλαβε σε ποιον κόσμο ζει.

«Διότι ο κόσμος δεν είναι αυτός που θέλεις εσύ, αλλά αυτός που είναι γύρω σου. Κατάλαβε ότι για να χτυπήσεις το «σύστημα» δεν είναι τόσο απλό. Όμως αυτή ήταν η λογική του Τσίπρα και της παρέας του, να χτυπήσουν το «σύστημα». Αλλά δεν χτυπιέται εύκολα το «σύστημα». Ή θα πρέπει να προσαρμοστείς και σιγά σιγά σαν Δούρειος Ίππος να το χτυπήσεις ή θα φας τα μούτρα σου», επισήμανε.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα