7ος χρόνος, ημέρα 2103η
Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021

Φολέγανδρος: Στον ανακριτή ο 30χρονος - «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά, όχι άλλοι νταήδες»

Φολέγανδρος: Στον ανακριτή ο 30χρονος - «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά, όχι άλλοι νταήδες»
Eurokinissi

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα Δευτέρα ο 30χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη διάρκεια των διακοπών τους στη Φολέγανδρο. Τις επόμενες μέρες αναμένεται η τελική έκθεση του ιατροδικαστή για το αν πάλεψε η Γαρυφαλλιά για να ξεφύγει από τον δράστη και αν ξυλοκοπήθηκε πριν τον θάνατό της. Μεγάλο πανό που έγραφε: «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά - Όχι άλλοι νταήδες» στην κηδεία της άτυχης 26χρονη χθες Δευτέρα.

Ο ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε το άψυχο σώμα της Γαρυφαλλιάς, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η 26χρονη πριν τη δολοφονία της να ξυλοκοπήθηκε. Σύμφωνα με τον ίδιο, η άτυχη φαρμακοποιός είχε μώλωπα στο μάτι, ενώ είχε και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Δεν αποκλείει την περίπτωση εκτός από τη γροθιά στο μάτι, η Γαρυφαλλιά να πάλεψε με τον δράστη για να ξεφύγει. Όπως ο ίδιος αναφέρει, περιμένει να του αποσταλούν οι φωτογραφίες από τα βράχια πάνω στα οποία την έσπρωξε ο δράστης και χτύπησε η άτυχη κοπέλα και στη συνέχεια θα συγκρίνει αυτές τις φωτογραφίες, με τις φωτογραφίες που φαίνονται τα τραύματα από τη σορό της 26χρονης για να συμπεράνει αν ο μώλωπας στο μάτι και οι κακώσεις είναι από τα βράχια ή αν προηγήθηκε πάλη και ξυλοδαρμός.

Έτσι λοιπόν, ο ιατροδικαστής τις επόμενες μέρες πρόκειται να έχει πλήρη εικόνα πριν την τελική του έκθεση. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα ζητήσουν άρση απορρήτου του κινητού της 26χρονης για να δουν μηνύματα και συνομιλίες που πιθανόν αυτό να τους αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία για τη σχέση που είχε με τον δράστη.Όχι άλλη Γαρυφαλλιά - Όχι άλλοι νταήδες

 


Η κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον τόπο καταγωγής της, στο Βέλο Κορινθίας. Με μεγάλο πανό που έγραφε: «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά - Όχι άλλοι νταήδες» συγγενείς και οι φίλοι τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

Ο επικήδειος λόγος της φίλης της Γαρυφαλλιάς που εκφώνησε μετά την εξόδιο ακολουθία συγκίνησε την οικογένεια αλλά και όσους βρίσκονταν στην εκκλησία. Απευθυνόμενη στο δολοφόνο της φίλης της ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν δολοφόνησες μόνο τη Γαρυφαλλιά αλλά τη μητέρα της, τον πατέρα της, τα αδέρφια της και τους έριξες όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν. Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία, πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών».