7ος χρόνος, ημέρα 2060η
Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

Φ. Γεννηματά: Απαράδεκτη η επέμβαση στα εσωτερικά μας από άλλα κόμματα

Φ. Γεννηματά: Απαράδεκτη η επέμβαση στα εσωτερικά μας από άλλα κόμματα

«Κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις» και «επεμβάσεις στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ», ενόψει διαδικασιών εκλογής νέας ηγεσίας, κατήγγειλε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σε τηλεδιάσκεψη με στελέχη της Α' Αθηνών. «Αποκρούουμε όλες τις παρεμβάσεις», υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας σήμερα σε τηλεδιάσκεψη στελεχών της Α' Αθήνας η Φώφη Γεννηματά απάντησε αιχμηρά στον Αλέξη Τσίπρα για τις χθεσινές δηλώσεις του που αφορούν τις εσωκομματικές εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής.

Η κ. Γεννηματά δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αποκρούουμε τις παρεμβάσεις στο κόμμα μας, είτε πρόκειται για δημοσκοπήσεις κατά παραγγελία, είτε για απαράδεκτη επέμβαση στα εσωτερικά μας από άλλα κόμματα».

Να σημειωθεί ότι σε χθεσινή συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορές στο ΚΙΝΑΛ και τις εξελίξεις εν όψει των εσωκομματικών εκλογών και αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Λοβέρδο λέγοντας μάλιστα ότι «έχει ένα τελείως διαφορετικό πολιτικό σχέδιο και το εκπέμπει. Μιλώ για την ανάγκη το ΚΙΝΑΛ να γίνει ένας δορυφόρος της ΝΔ». «Αν τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος αυτό το επικροτήσουν, θα είναι μια διαφορετική προοπτική», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα απάντησε και ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος θέτοντας ζήτημα «ωμής και απροκάλυπτης επέμβασης στα εσωκομματικά μας»,  σημειώνοντας ταυτόχρονα σε ανάρτησή του ότι «ουδέποτε πολιτικός αρχηγός διανοήθηκε να κάνει κάτι αντίστοιχο».

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για «πανικό του Α. Τσίπρα» που «δεν κρύβεται» σημειώνοντας μάλιστα ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι «γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνει δύναμη εξουσίας ο ίδιος θα γυρίσει στα αζήτητα της πολιτικής και στις προθήκες της ιστορίας»

Μάλιστα ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος στις επικείμενες εκλογές χαρακτηρίζει τις αναφορές Τσίπρα ως «πρωτοφανές ατόπημα» τονίζοντας ότι «Ουδέποτε πολιτικός αρχηγός διανοήθηκε να κάνει κάτι αντίστοιχο» για να προσθέσει ότι «Με τις δηλώσεις του σε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη και την εκπομπή Meeting Point του Newsbomb μετατρέπει με σφραγίδα και υπογραφή ψιθύρους σε κραυγές σχετικά με το πολιτικό μου αφήγημα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ