ΓΔ: 897,55 5,86 (0,66 %)

Τζίρος: 86,12 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1989η
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

ΓΔ: 897,55 5,86 (0,66 %)

Τζίρος: 86,12 εκατ. €   RT

Ευ. Στυλιανίδης: Απαιτείται εθνική ομοψυχία

Ευ. Στυλιανίδης: Απαιτείται εθνική ομοψυχία

«Οι συνθήκες επιβάλλουν το κάθε πολιτικό κόμμα να ορθώσει το πολιτικό του ανάστημα. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να μένει  καθηλωμένος στο ιδεοληπτικό παρελθόν , εμείς έχουμε επιλέξει να προχωρήσουμε μπροστά και να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις των καιρών».

Ο βουλευτής της ΝΔ του νομού Ροδόπης κ.Ευριπίδης Στυλιανίδης ,αναφερόμενος στο μπαράζ των τουρκικών προκλήσεων, υποστήριξε πως εάν όλα τα πολιτικά κόμματα είναι ενωμένα απέναντι σε τέτοια ζητήματα ,τότε θα απομονωθούν άμεσα όσοι επιβουλεύονται τη χώρα. 

Επίσης επεσήμανε, ότι η κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει την τεράστια αυτή κρίση άσκησε κοινωνική πολιτική ,εφάρμοσε άμεσα τη σύγκλιση ψηφιακής τεχνολογίας με τον εκπαιδευτικό τομέα αλλά και με την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών ενώ στήριξε με μειώσεις φόρων και εισφορών το εμπόριο στη Βόρεια Μακεδονία αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε ένα τεράστιο έργο που δρομολόγησε η ΝΔ και αφορά στην πλωτή εξέδρα που θα εγκατασταθεί στη θαλάσσια περιοχή της Αλεξανδρούπολης, μεταξύ Δικέλλων και Μάκρης ,και από εκεί το φυσικό αέριο θα διοχετεύεται μέσω TAP και IGB στα Βαλκάνια, καθιστώντας την Αλεξανδρούπολη πολυσήμαντο ενεργειακό κόμβο για την Ευρώπη αλλά και την Αμερική .

Ένα επίσης αξιοσημείωτο έργο ,είναι το φράγμα στην περιοχή όπου για πρώτη φορά θα αξιοποιηθούν 300.000 στρέμματα .

«Πρέπει να προχωρήσουμε» είπε ολοκληρώνοντας ,δίνοντας το δικό του μήνυμα στα κόμματα του αντιπολιτευτικού θώκου.