8ος χρόνος, ημέρα 2279η
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

Ερώτηση Π. Σκουρολιάκου προς τον Ν. Παππά για καθυστέρηση του ΕΣΡ να προκηρύξει τον διαγωνισμό αδειοδότησης τηλεοπτικών σταθμών

Για σημαντικές καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά τον διαγωνισμό αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος, με ερώτησή του προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, καταλογίζοντας «παλινωδίες στο ΕΣΡ».

«Εμβρόντητη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί παλινωδίες, που χρησιμοποιούνται ως δικαιολογίες για την καθυστέρηση της διαγωνιστικής διαδικασίας, μελών της διοίκησης του ΕΣΡ», τονίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Σκουρολιάκος, με αποτέλεσμα, όπως επισημαίνει, «να παρατείνεται το καθεστώς ανομίας λόγω της μη εφαρμογής αποφάσεων του ΣτΕ».

«Αυτή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση, έχει ως αποτέλεσμα να προκύπτει έλλειμμα στην αξιοπιστία της ενημέρωσης, έλλειμμα δημοκρατίας και έλλειμμα στα οικονομικά του Δημοσίου», καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ρωτά τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής «αν έχει ενημέρωση από το ΕΣΡ για το πότε υπολογίζει ότι θα αρθούν τα εμπόδια, ώστε να πραγματοποιηθεί ο εν λόγω διαγωνισμός».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ