7ος χρόνος, ημέρα 2150η
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Εντατικοί έλεγχοι στα διόδια των Nέων Μαλγάρων - Οκτώ επιστροφές οδηγών μέχρι στιγμής

Εντατικοί έλεγχοι στα διόδια των Nέων Μαλγάρων - Οκτώ επιστροφές οδηγών μέχρι στιγμής

Εντατικούς ελέγχους διεξάγει η αστυνομία από το πρωί στα διόδια των N. Μαλγάρων, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών, ενόψει της αυστηροποίησης των μέτρων για τον έλεγχο των μετακινήσεων της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Η κίνηση καταγράφηκε αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα 24ωρα, αλλά, «δεν παρατηρήθηκε κίνηση μαζικής φυγής», όπως σημείωσε σε δηλώσεις του από τα διόδια των Ν. Μαλγάρων, ο διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Θωμάς Γέρμανος.

«Είμαστε επί ποδός λόγω των ημερών. Δεν είμαι εδώ για να κάνω τον μπαμπούλα. Είμαι εδώ για να σωφρονίσω, να διαφυλάξουμε όσους έχουν την αίσθηση του κινδύνου» δήλωσε ο ίδιος και συμπλήρωσε πως το πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες είναι να γίνουν αυστηρότεροι έλεγχοι και πιο εντατικοί. Αστυνομικοί ελέγχουν έναν προς έναν τους οδηγούς που περνούν από τα διόδια για το εάν είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα μετακίνησης. Στις περιπτώσεις που δεν ισχύει κάτι τέτοιο οι αστυνομικοί «κόβουν» το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο και υποχρεώνουν τους οδηγούς να κάνουν αναστροφή και να πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Αυτό, όπως έγινε γνωστό, συνέβη σε οκτώ περιπτώσεις, κατά τους ελέγχους που διεξήχθησαν σήμερα στο σημείο, από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ