ΓΔ: 927,29 1,46 (0,16 %)

Τζίρος: 62,81 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2053η
Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

ΓΔ: 927,29 1,46 (0,16 %)

Τζίρος: 62,81 εκατ. €   RT

«Ένιωσε σαν ολυμπιονίκης, πόση περηφάνεια!!!»

«Ένιωσε σαν ολυμπιονίκης, πόση περηφάνεια!!!»

Το όνειρο του Κωνσταντίνου ήταν να γίνει αθλητικογράφος, καθώς λατρεύει κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα. Η νοητική αναπηρία, όμως,  σε συνδυασμό με την έλλειψη υποδομών και μία κοινωνία που δύσκολα δέχεται στους κόλπους της παιδιά με ειδικές ικανότητες, δεν τον βοήθησε να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Σε "πείσμα", όμως, δικό μας και  φυσικά με την δική του θέληση, έχει καταφέρει πολλά.  Λατρεύει τις εθνικές ελληνικές ομάδες και, παρέα με τον αδελφό του Αλέξανδρο και εμάς, παρακολουθεί πολλές διοργανώσεις.

Το 2011 ήρθαν στην ζωή του τα Special Olympics Hellas και του έδωσαν μια μεγάλη ώθηση στην αθλητική του δράση. Στους  Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Hellas, που έγιναν το 2011 στην Αθήνα, έγινε εθελοντής στο ΟΑΚΑ. Γνώρισε τον κ. Νικηφορίδη, προπονητή μπάσκετ, που τον ενέπνευσε, και αμέσως μετά τους αγώνες έγινε μέλος της ομάδας μπάσκετ των Special Olympics Hellas στο γήπεδο της Γκράβας.

Το 2013 πήρε μέρος στους χειμερινούς αγώνες των Special Olympics στην Ν. Κορέα. Φοβερή εμπειρία, ένιωσε σαν ολυμπιονίκης, πόση υπερηφάνεια!!!

Τα τελευταία 4 χρόνια είναι στην ομάδα Bocce του Φαλήρου, με προπονητή τον κ. Μπλέτσα, και νιώθει υπέροχα!!!

Μέχρι τις επόμενες επιτυχίες, οι προπονήσεις συνεχίζονται. Είμαστε ευτυχείς, που χάρη στα Special Olympics Hellas, βλέπουμε τη ζωή του Κωνσταντίνου να αλλάζει, να ανθίζει, να κοινωνικοποιείται και να κάνει αυτά που τον γεμίζουν!

Άννα Γεωργιάδου Δημητριάδη, Γονέας Κωνσταντίνου Δημητριάδη, Αθλητή των Special Olympics Hellas στο άθλημα του Bocce