Εικόνες συνωστισμού σε Α' ΔΟΥ Αθηνών και ΕΦΚΑ Καλλιθέας

Εικόνες συνωστισμού σε Α' ΔΟΥ Αθηνών και ΕΦΚΑ Καλλιθέας

Εικόνες συνωστισμού δεκάδων πολιτών, αλλά και μεταναστών, οι οποίοι μετέβησαν στην Α’ ΔΟΥ Αθηνών στην Ομόνοια, αλλά και στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Καλλιθέα για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους καταγράφτηκαν σήμερα το πρωί.

Όπως φαίνεται από τις τηλεοπτικές εικόνες στο ΣΚΑΙ στην Α’ ΔΟΥ Αθηνών υπήρχαν πολύ μεγάλες ουρές, καθώς πολλοί φορολογούμενοι, σχεδόν ο ένας πάνω στον άλλον, βρίσκονταν στην ουρά από τις 4 το πρωί, για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις που τους απασχολούν, ενώ υπήρχαν και και μετανάστες που δεν γνώριζαν ότι ορισμένες συναλλαγές γίενται να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά.

Άνθρωπος της εφορίας έβγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και έλεγε στους πολίτες να μπαίνουν ανά τριάδες και τετράδες, ωστόσο  στη  συγκεκριμένη εφορία στεγάζονται πλέον έξι υποκαταστήματα, γεγονός που δυσκολεύει την αποφυγή συγχρωτισμού.

Ίδιες εικόνες επικρατούσαν και στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Καλλιθέα, με μέσο όρο αναμονής δύο με τρεις ώρες.  Στην Καλλιθέα επίσης δεν τηρούνταν οι αποστάσεις, ενώ δεν φορούσαν μάσκες όλοι οι πολίτες.