7ος χρόνος, ημέρα 2059η
Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Μιράντα Κουνελάκη

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Μιράντα Κουνελάκη

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών άφησε την Πέμπτη η ηθοποιός Μιράντα Κουνελάκη, η οποία πρωταγωνίστησε στο θέατρο και στον κινηματογράφο από τη δεκαετία του '60.

Η Μιράντα Κουνελάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939. Είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Ελληνικού Ωδείου, απ' όπου αποφοίτησε το 1961. Παράλληλα, ασχολήθηκε με τη μουσική και το πιάνο. Στον χώρο του θεάτρου πρωτοεμφανίστηκε το 1962 με τον θίασο Κατερίνας Ανδρεάδη.

Στον κινηματογράφο, η Μιράντα Κουνελάκη έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1960 στην ταινία «Για Σένα την Αγάπη μου», ενώ στην τηλεόραση εμφανίστηκε σε σειρές όπως «Άγνωστος Πόλεμος», «Ισιδώρα» κ.α.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή στο Facebook.

Η Μιράντα Κουνελάκη, ήταν γεννημένη στην Αθήνα το 1939. Είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Ελληνικού Ωδείου, απ' όπου αποφοίτησε το 1961. Παράλληλα, ασχολήθηκε με τη μουσική και το πιάνο. Στο χώρο του θεάτρου πρωτοεμφανίστηκε το 1962 με το Θίασο Κατερίνας Ανδρεάδη.

Στον κινηματογράφο η Μιράντα Κουνελάκη έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1960 στην ταινία «Για Σένα την Αγάπη μου», ενώ στην τηλεόραση εμφανίστηκε σε σειρές όπως «Άγνωστος πόλεμος», «Ισιδώρα» κα.