Θεσπρωτία: Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού στην Παραμυθιά - 12 συνολικά

Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού στην Παραμυθιά - 12 συνολικά

Δυο ακόμα κρούσματα του κορονοϊού εντοπίστηκαν στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, από τα 35 δείγματα που εξετάστηκαν σε εργαστήριο στα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων να έχει φτάσει τα 12 άτομα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων 90 και 80 χρονών.

Σύμφωνα με το thespro.gr, το ζευγάρι είναι συγγενικά πρόσωπα οικογένειας, όπου μέλη της έχουν ήδη εντοπιστεί θετικά στον κορονοϊό και σήμερα το πρωί αναμένονται ακόμα 38 αποτελέσματα που έχουν σταλεί στη Πάτρα.

Από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ελέγχθηκαν χθες συνολικά 139 κρούσματα, εκ των οποίων τα 137 ήταν αρνητικά, ενώ η 

Η κατανομή τους ανά νοσοκομείο έχει ως εξής: ΠΓΝΙ 47, Χατζηκώστα 9, Πρέβεζας 4, Λευκάδας 6, Κέρκυρας 13, Άρτας 17, ΚΟΜΥ 34, Φιλιατών 9.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, αρνητικός στον κορονοϊό βρέθηκε τελικά ο 35χρονος Λίβυος κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού, η περίπτωση του οποίου είχε προκαλέσει συναγερμό στην γενική γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής και στον ΕΟΔΥ, καθώς το πρώτο τεστ που του έγινε το απόγευμα, έδειξε ότι ήταν «οριακά θετικός».