7ος χρόνος, ημέρα 2218η
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

Δράση Δενδροφύτευσης της εταιρείας Novo Nordisk Hellas σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ We4all

Δράση Δενδροφύτευσης της εταιρείας Novo Nordisk Hellas σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ We4all

Η Novo Nordisk Hellas στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος «Circular for Zero» καθώς και της ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού της χώρας σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του μέλλοντος, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποίησε την 1η δράση δενδροφύτευσης της εταιρείας.

Η Δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Ασπροπύργου, με την συμμετοχή περισσότερων από 40 εργαζομένων της Novo Nordisk Hellas, της εθελοντικής ομάδας «Novonteers» της εταιρείας, όπου με την υποστήριξη των μελών της ΑΜΚΕ We4all, φυτεύτηκαν περισσότερα από 200 δενδρύλλια στην οριοθετημένη περιοχή.

Παράλληλα, η εταιρεία Novo Nordisk Hellas, ως μέλος της περιβαλλοντικής συμμαχίας της ΑΜΚΕ We4all, έλαβε τη διάκριση Guardian για την συνολική προσφορά 1.000 δενδρυλλίων σε εθελοντικές δράσεις δενδροφυτεύσεων ανά την Ελλάδα.

Η Novo Nordisk έχει ήδη δεσμευτεί να επιτύχει μηδενικές εκπομπές CO2 από τις παγκόσμιες δραστηριότητες και μεταφορές της εταιρείας έως το 2030 και από το 2020 πέτυχε το στόχο της χρήσης 100% ανανεώσιμης ενέργειας σε ολόκληρη την παγκόσμια παραγωγή της.