7ος χρόνος, ημέρα 2060η
Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

Χανιά: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Κων. Μητσοτάκη

Χανιά: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Κων. Μητσοτάκη

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου το μνημόσυνο για την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τον θάνατο του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Το μνημόσυνο και στη συνέχεια το τρισάγιο, τελέστηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο κοιμητήριο της Αγίας Τριάδος στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου στα Χανιά.

Παρόντες ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη με τα παιδιά τους Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη, η πρώην υπουργός και βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο, καθώς και οι αδελφές τους Κατερίνα και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη μετά των συζύγων τους.

Το τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, παρουσία του Επίσκοπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού και του Επισκόπου Ευμενείας κ.κ. Ειρηναίου.  

Το απόγευμα στις 19.30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Μεγάλο Αρσενάλι στα Χανιά, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνεται για την παρουσίαση του έργου του ΒΟΑΚ.

Ο ΥΕΘΑ για τη συμπλήρωση 4 ετών από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

«Πέρασαν τέσσερα έτη από την εκδημία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Συνεπής και πιστός στα ιδανικά της Δημοκρατίας, υπηρέτησε τον Κοινοβουλευτισμό, διετύπωσε αλήθειες και με θάρρος προώθησε μεταρρυθμίσεις. Εργάσθηκε με ζήλο για να βρίσκεται η Ελλάδα στον πυρήνα της Ευρώπης, αξιόπιστος Σύμμαχος και Εταίρος, πυλώνας σταθερότητας. Ο #Κωνσταντίνος_Μητσοτάκης δικαιώθηκε για όσα πρέσβευε ενόσω βρισκόταν εν ζωή», επισήμανε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή την συμπλήρωση 4 ετών από τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.