Βόλος: Εργαζόμενοι σε delivery «συνέλαβαν» τον δράστη επίθεσης στα γραφεία της ΝΔ

Βόλος: Εργαζόμενοι σε delivery «συνέλαβαν» τον δράστη επίθεσης στα γραφεία της ΝΔ

Στη «σύλληψη» 37χρονου που προκάλεσε με συνεργό του βανδαλισμούς στην είσοδο πολυκατοικίας όπου βρίσκονται τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Βόλο, προχώρησαν χθες το βράδυ δυο εργαζόμενοι σε delivery, οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να καλέσουν την αστυνομία.

Σύμφωνα με το την τοπική ιστοσελίδα Myvolos.net, ένας 37χρονος μαζί με άλλο άτομο αγνώστων στοιχείων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, γύρω στις 11 έγιναν αντιληπτοί σε είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Ιωλκού) μεταξύ Δημητριάδος - Ιάσονος, να πραγματοποιούν βανδαλισμούς στην είσοδο της πολυκατοικίας. Ο 37χρονος με μαύρο σπρέι έγραφε σύνθημα στην είσοδο και ο άλλος με σφυρί έσπαζε την πόρτα και την τζαμαρία.

Δύο περαστικοί εργαζόμενοι σε delivery είδαν το περιστατικό και ακινητοποίησαν τον 37χρονο, ενώ ο δεύτερος διέφυγε τρέχοντας προς την πλατεία Πανεπιστημίου. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολούντες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και συνέλαβαν τον 37χρονο, ενώ αναζήτησαν τον συνεργό του.

Σε βάρος του 37χρονου βεβαιώθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απειλή διάπραξης εγκλημάτων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.