ΓΔ: 902,04 2,14 (0,24 %)

Τζίρος: 72,38 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1991η
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

ΓΔ: 902,04 2,14 (0,24 %)

Τζίρος: 72,38 εκατ. €   RT

Αρ. Πελώνη: Η βία και η κακοποίηση δεν είναι πόλεμος χαρακωμάτων ανάμεσα στα κόμματα

Αρ. Πελώνη: Η βία και η κακοποίηση δεν είναι πόλεμος χαρακωμάτων ανάμεσα στα κόμματα

Την άποψη ότι η κακοποίηση και η βία σε χώρους εργασίας δεν είναι πόλεμος χαρακωμάτων ανάμεσα στα κόμματα αλλά αφορά όλη την κοινωνία, εξέφρασε η Αριστοτελία Πελώνη, ενώ παράλληλα κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως κατά την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή δεν αποκήρυξε τον Παύλο Πολάκη και άλλους βουλευτές του που συμμετείχαν στην εκστρατεία λάσπης της δημόσιας ζωής.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, τονζίοντας πως με τη στάση του συσκοτίζει το πρόβλημα της βίας σε χώρους εργασίας.

Αναφορικά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι θα διευκολύνει όσους μετακινούνται και υπογράμμισε ότι πρόθεση είναι η διευκόλυνση και όχι το «φακέλωμα των μετακινήσεων».

Τέλος, σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της πανδημίας, η κ. Πελώνη υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα του εμβολιασμού συνεχίζεται κανονικά και σημείωσε ότι όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί τόσο θα αλλάζει η εικόνα της χώρας. Τόνισε, δε, ότι υπάρχει πίεση στο σύστημα υγείας και στην Αττική ενώ διευκρίνισε ότι αναπτύσσονται νέες κλίνες ανάλογα με τις ανάγκες.