Απόψε Mega 23.00 «Στο Σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό»

Απόψε Mega 23.00 «Στο Σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό»

Ξημερώματα ...θα μας βρουν απόψε στο «Σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό» στο Mega και τους καλεσμένους του που δε χρειάζονται συστάσεις: Φουρέιρα, Μπάμπης Στόκας και Νατάσα Θεοδωρίδου, που ήταν το κεντρικό πρόσωπο της ξεχωριστής μουσικής βραδιάς στο αμέσως προηγούμενο επεισόδιο, μίας εκπομπής που έγινε αμέσως αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια, όπως μόνο το μεγάλο κανάλι ξέρει πώς να το καταφέρνει, κερδίζοντας εκτός από τηλεθεατές και το διαδίκτυο, με τις πρώτες εκπομπές να γίνονται βάιραλ! 

«Με πολύ χαρά υποδέχομαι τρεις καλούς φίλους που έδωσαν την ψυχή τους & αυτό θα το θυμάμαι για πάντα! Νατάσα Θεοδωρίδου - Μπάμπη Στόκα- Ελένη Φουρέιρα σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!» Με αυτά τα λόγια, o Κωνσταντίνος Αργυρός ευχαρίστησε δημόσια τους συναδέλφους του που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή του.

Στα πρώτα του κιόλας βήματα ο νεαρός καλλιτέχνης βρέθηκε στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου, χαρίζοντας στο κοινό ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές. Οι δύο τραγουδιστές, μεταξύ άλλων αγαπημένων τραγουδιών, θα ερμηνεύσουν το ντουέτο που τους έγραψε πριν από δύο χρόνια ο Λευτέρης Κιντάτος, «Λάθος μου». Επίσης, το νέο τραγούδι της ερμηνεύτριας, «Παραδόθηκα σε εσένα»,  το οποίο ακούσαμε για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή μέσα από την εκπομπή «Στο σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου» και στο οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει φωνητικά, μαζί με τον δημιουργό του τραγουδιού, Πέτρο Ιακωβίδη.

Ακρως ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η συνύπαρξη του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον καταξιωμένο τραγουδιστή και δημιουργό, Μπάμπη Στόκα. Οι δύο τους θα ερμηνεύσουν τραγούδια των Πυξ Λαξ που έγραψαν ιστορία, όπως το «Μια συνουσία μυστική» κ.α.

Τέλος, φωτιά στο στούντιο της εκπομπής αναμένεται να βάλει η Ελένη Φουρέιρα. Το χρυσό κορίτσι της Eurovision αποδέχθηκε την πρόταση του Κωνσταντίνου Αργυρού και η χημεία τους, ήδη από το τρέηλερ δείχνει εκρηκτική. Ανάμεσα στα τραγούδια που θα πουν οι δύο δημοφιλείς ερμηνευτές είναι και το «Ο ωραίος κι η ωραία» που είχε ερμηνεύσει για πρώτη φορά η Κατερίνα Κούκα και ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Η μουσική συνέχεια επί της οθόνης, απόψε Παρασκευή στο Mega, στις 23.00 ακριβώς.