Αποκατάσταση των δρομολογίων  - Πώς λειτουργούν τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Αποκατάσταση των δρομολογίων - Πώς λειτουργούν τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Αποκαθίσταται σταδιακά η λειτουργία λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ του δικτύου. Λεωφορεία και τρόλεϊ, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ΟΑΣΑ, πραγματοποιούν από το πρωί δρομολόγια, για τα οποία έχει διαπιστωθεί η δυνατότητα (ολικής ή μερικής) εκτέλεσης τους. Επί του παρόντος σε λειτουργία βρίσκονται 155 λεωφορειακές γραμμές και γραμμές τρόλεϊ.

Προβλήματα εντοπίζονται λόγω παγετού και ολισθηρότητας του οδοστρώματος κυρίως σε γραμμές  στις περιοχές Ανατολικής Αττικής , Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Φυλής  και Θρακομακεδόνων.

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

ΓΡΑΜΜΗ 1 ΜΕΤΡΟ: Αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δίκτυο της Γραμμής 1. Η κίνηση των συρμών διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρη τη Γραμμή Πειραιάς- Κηφισιά και αντίστροφα.

ΓΡΑΜΜΕΣ 2 & 3 ΜΕΤΡΟ: Τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά και στις 2 γραμμές. Οι συρμοί του Μετρό, που κινούνται προς και από το Αεροδρόμιο, πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Κορωπί, Κάντζα και Παλλήνη.

ΤΡΑΜ: Αποκατάσταση κυκλοφορίας σε ολόκληρη τη Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος». Στη Γραμμή 6 «Σύνταγμα – Πικροδάφνη» τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185