Ανείπωτη τραγωδία: Στους 19 οι νεκροί στη Μάνδρα

Ανείπωτη τραγωδία: Στους 19 οι νεκροί στη Μάνδρα

Στους 19 ανέβηκε ο θλιβερός κατάλογος των νεκρών από την βιβλική καταστροφή στη Μάνδρα. Το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε ένας νεκρός σε εξωτερικό χώρο, κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας Αττικής. Λίγο αργότερα άλλοι δύο σοροί βρέθηκαν κοντά στη θάλασσα.

Σε έναν 59χρονο και έναν 29χρονο, που αγνοούντο από περιοχές της Δυτικής Αττικής μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, ανήκουν οι δύο σοροί ανδρών που εντοπίστηκαν το πρωί από στελέχη του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας. Η μία από τις σορούς είχε σφηνωθεί σε δύσβατο σημείο στον βυθό της θάλασσας και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ομάδας υποβρυχίων αποστολών προκειμένου να ανασυρθεί.

Οι δύο άτυχοι άνδρες που μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο για νεκροψία νεκροτομή αναγνωρίστηκαν από τους οικείους τους.

Το πρώτο πτώμα βρέθηκε σε αποθήκη βαρέων μηχανημάτων, στον επαρχιακό δρόμο Ελευσίνας-Θήβας, και η επιχείρηση ανάσυρσης έγινε με αργούς ρυθμούς, λόγω της βροχόπτωσης εκείνη την ώρα στην περιοχή.

Οι αρχές διαπίστωσαν και διαρροή αερίου από το σημείο και απομάκρυναν για λόγους ασφαλείας τους δημοσιογράφους από το κτήριο.