Αναστέλλει τη λειτουργία ορισμένων εργοστασίων στην Ιταλία η Fiat Chrysler

Αναστέλλει τη λειτουργία ορισμένων εργοστασίων στην Ιταλία η Fiat Chrysler

Η Fiat Chrysler αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία ορισμένων εργοστασίων της στην Ιταλία και θα μειώσει την παραγωγή της, στο πλαίσιο περιορισμού του κορονοϊού που πλήττει τη χώρα, δήλωσε εκπρόσωπος της αυτοκινητοβιομηχανίας την Τετάρτη, σύμφωνα με το Reuters.

«Ως αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών, η εταιρεία θα προχωρήσει, όπου χρειάζεται, σε προσωρινό κλείσιμο των εγκαταστάσεων της σε όλη την Ιταλία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης, ότι είχε εντείνει τα μέτρα στις εγκαταστάσεις της, συμπεριλαμβανομένης της εντατικής απολύμανσης όλων των χώρων εργασίας και ανάπαυσης, προκειμένου να υποστηρίξει τις οδηγίες της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της μολυσματικής νόσου.

Η FCA δήλωσε ότι για να επιτραπεί μεγαλύτερη απόσταση των εργαζομένων στους σταθμούς εργασίας τους, «τα ημερήσια ποσοστά παραγωγής θα μειωθούν για να προσαρμοστούν στις προσαρμοσμένες διαδικασίες παραγωγής».

Η ίδια πηγή, σύμφωνα με το Reuters ανέφερε ότι το προσωρινό κλείσιμο των εργοστασίων δεν συνδέεται με κάποιο πρόβλημα στην προμήθεια εξαρτημάτων των αυτοκινήτων μετά από τα μέτρα κατά του κορονοϊού που επέβαλε η Ρώμη σε όλη την Ιταλία.