Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, 14:10

-A +A

Αναβάλλεται το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών λόγω κορονοϊού

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, 14:10
Αναβάλλεται το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών λόγω κορονοϊού
-A +A

Αναβάλλεται το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 2020 μετά την εμφάνιση κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, το Φόρουμ μετατίθεται για τα τέλη Μαΐου - αρχές Ιουνίου, με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του να ανακοινώνεται τις προσεχείς ημέρες.

Η έναρξη του Φόρουμ είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 5 Μαρτίου και μέχρι προχθές υπήρχε η πρόθεση να διεξαχθεί με συγκεκριμένα μέτρα πρόληψης. Ωστόσο οι διοργανωτές εκτίμησαν την ανακοίνωση του ΠΟΥ χθες, που αναβάθμισε τον κίνδυνο απειλής από τον κορονοϊό σε «πολύ υψηλό».

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «η χθεσινή ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που αναβάθμισε την εκτίμηση κινδύνου του κορωνοϊού σε "πολύ υψηλή" μας υποχρεώνει να αναβάλουμε την εκδήλωση, σκεπτόμενοι πρωτίστως την προστασία και την ασφάλεια όλων των συνέδρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τους εργαζόμενους στο Φόρουμ, και τους κατοίκους της περιοχής. Ευχαριστούμε θερμά τους συνέδρους, χορηγούς, συνεργάτες, και όλους τους φίλους του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών για την διαρκή συμπαράσταση τους».

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα