Κόντρα στη Βουλή: Α. Γεωργιάδης: Έγινες ρεζίλι - Σ. Φάμελλος: Ψηφίζετε και ξεψηφίζετε

Α. Γεωργιάδης: Έγινες ρεζίλι - Σ. Φάμελλος: Ψηφίζετε και ξεψηφίζετε

«Άναψαν τα αίματα» στη Βουλή ανάμεσα στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλος, με αφορμή μια τροπολογία για τον Ελληνικό. 

Αφού ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι με την νέα ρύθμιση δίδεται το δικαίωμα στη πλειοδότρια εταιρεία να προχωρήσει στην κατεδάφιση των υφιστάμενων κτιρίων του Ελληνικού (όσων δεν έχουν κριθεί διατηρητέα), ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε… εξηγήσεις κυρίως για το εάν η πολιτεία θα πληρώσει την κατεδάφιση.

Ο Α. Γεωργιάδης σήκωσε το γάντι προς τον πρώην Υπουργού διαβάζοντας τη σχετική διάταξη στη ρύθμιση που προβλέπει ότι η ανάδοχος εταιρεία θα αναλάβει το κόστος. Στο ερώτημα του κ. Φάμελλου η νέα ρύθμιση αντικαθιστά μια παλαιότερη πέρασε στην αντεπίθεση, υπενθυμίζοντας ότι ως Υπουργός είχε άλλη στάση σχετικά με τα εναλλακτικά καύσιμα (RDF) ενώ ως βουλευτής τα… γύρισε.

«Πάει πολύ ο Φάμελλος να εγκαλεί τον Γεωργιάδη. Είσαι ρεζίλι», του είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης, με τον κ. Φάμελλο να τον καλεί να ανακαλέσει. «Εσύ είσαι ρεζίλι και δεν απαντάς», ανταπάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με την ένταση να χτυπάει κόκκινο.