Εlectronic Arts: Εξαγορά της Playdemic έναντι 1.4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Εlectronic Arts: Εξαγορά της Playdemic έναντι 1.4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

H Electronic Arts ανακοίνωσε την εξαγορά της Playdemic από την Warner Bros Games  έναντι 1.4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

H Playdemic είναι μια εταιρεία που ασχολείται κυρίως με mobile παιχνίδια και μεταξύ άλλων ευθύνεται για τη δημιουργία του εξαιρετικά επιτυχημένου Golf Clash

«Η Playdemic είναι μια ομάδα αληθινών καινοτόμων και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενταχθεί στην οικογένεια της Electronic Arts. Εκτός από την επιτυχία του Golf Clash, τα ταλέντα, η τεχνολογία και η τεχνογνωσία της Playdemic θα είναι ένας ισχυρός συνδυασμός με τις ομάδες και τα IP μας εδώ στην Electronic Arts. Αυτό είναι το επόμενο βήμα για τη στρατηγική μας να επεκτείνουμε τον κατάλογο των αθλητικών παιχνιδιών μας και να επιταχύνουμε την ανάπτυξή μας στη mobile αγορά, για να προσεγγίσουμε περισσότερους παίκτες σε όλο τον κόσμο, με περισσότερα σπουδαία παιχνίδια και περιεχόμενο», δήλωσε ο Άντριου Γουίλσον επικεφαλής της EA γνωστής για τα franchise Madden NFL, Sims και Battlefield.

Για την Warner Bros Games, η πώληση της Playdemic ταιριάζει με τη στρατηγική της για εστίαση σε παιχνίδια που βασίζονται στην πνευματική ιδιοκτησία της Warner Bros., δήλωσε ο πρόεδρος της μονάδας Ντειβιντ Χαντάντ.