«Συγγνώμη» από την εφημερίδα «Στόχος» προς την Έλενα Ακρίτα

«Συγγνώμη» από την εφημερίδα «Στόχος» προς την Έλενα Ακρίτα

Συγγνώμη απο την Έλενα Ακρίτα ζητησε η εφημεριδα "Στόχος" για συκοφαντικά δημοσιευματα σε βάρος της. Τότε ειχε προκληθεί μεγάλος θόρυβος και στο διαδίκτυο.

Όπως παραδέχεται η εφημερίδα, «Τα δημοσιεύματα του 'στόχου' σχετικά με την σύνταξη που εισέπραττε η κα Έλενα Ακρίτα περιείχαν ανακρίβειες, οι οποίες οδήγησαν σε αδικαιολόγητα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, τις οποίες επιθυμούμε να ανασκευάσουμε δημοσιογραφικά και ηθικά.

Τα στοιχεία που περιέχονται στην αγωγή που η κα Ακρίτα άσκησε κατά του «στόχου» ακριβώς εξαιτίας των δημοσιεύσεών του σχετικά με το θέμα, μας υποχρεώνουν να απολογηθούμε για κάθε σχόλιό μας, το οποίο περιείχε ηθικά αξιολογούμενες κρίσεις εις βάρος της κας Ακρίτα, καθώς προκύπτει ότι η κα Ακρίτα διαχειρίστηκε το νόμιμο δικαίωμά της με απόλυτα ηθικό τρόπο.

Απολογούμεθα και θέτουμε στη διάθεση της κας Ακρίτα την συγγνώμη μας για ό,τι αρνητικό προκαλέσαμε στην ίδια και την οικογένειά της».

Σημειώνεται ότι την υπεράσπιση της εφημερίδας «Στόχος» (συμφερόντων Χρυσής Αυγής) στην εν λόγω υπόθεση, είχε αναλάβει το δικηγορικό γραφείο του κ. Μάκη Βορίδη.