Ουρές και συνωστισμός σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου, στο κέντρο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, σχεδόν 500 άτομα βρίσκονταν έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ πολίτες ανέφεραν ότι βρίσκονται στην ουρά από τις 5 το πρωί για να πάρουν προτεραιότητα.
Ωστόσο η κατάσταση εξομαλύνθηκε μετά από επέμβαση της αστυνομίας. Άνδρες της ΔΙΑΣ, έφτασαν λίγο πριν τις 9 στο σημείο και έδωσαν οδηγίες στους πολίτες να την τήρηση των αποστάσεων.
Η είσοδος στο κτίριο γίνεται ανά δέκα άτομα.
Υπενθυμίζεται ότι τα γραφεία της ΔΕΗ είναι ανοιχτά μόνο για τρεις συναλλαγές: πληρωμή λογαρισμών, αλλαγή στοιχείων και νέα συμβόλαια, ενώ οι περισσότεροι έχουν μεταβεί στα γραφεία για να πληρώσουν ληξιπρόθεσμνους λογαριασμούς.