Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, 21:55

-A +A

Μέτρα προστασίας από ΕΛ.ΑΣ στους βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της συμφωνίας

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, 21:55
Μέτρα προστασίας από ΕΛ.ΑΣ στους βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της συμφωνίας
-A +A

Την ενίσχυση των μέτρων φύλαξης των βουλευτών που στήριξαν τη συμφωνία των Πρεσπών αποφάσισε η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς συνεχίζονται οι αντιδράσεις και τα «απειλητικά μηνύματα», σύμφωνα με το ΣΚΑΙ.

Αφορμή είναι η ένταση που έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διήμερο κοντά σε κατοικίες βουλευτών, ειδικά στην βόρεια Ελλάδα. Νεότερο παράδειγμα είναι τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες βράδυ έξω από το σπίτι της βουλευτού Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυς Σκούφα, κατά τα οποία συνελήφθησαν εννέα άτομα.

Όπως μετέδωσε το ΣΚΑΙ, πέραν των αστυνομικών που φρουρούν καθημερινά τους πιθανούς στόχους εξετάζεται το ενδεχόμενο να δρομολογηθούν και περιπολίες κοντά σε βουλευτικά σπίτια, καθώς έχει προκαλέσει ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ η αποστολή περισσοτέρων από 30 απειλητικών μηνυμάτων που έχουν λάβει μέλη του κοινοβουλίου αναφορικά με την συμφωνία για το ονοματολογικό. Σε κάποιες περιπτώσεις οι δράστες διατυπώνουν απειλές ακόμα και για την ζωή των βουλευτών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Πέραν των αστυνομικών που φρουρούν καθημερινά τους πιθανούς στόχους εξετάζεται το ενδεχόμενο να δρομολογηθούν και περιπολίες κοντά σε βουλευτικά σπίτια.

 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα