Γ. Πλακιωτάκης - Γ. Τραγάκης: Βέβαιοι για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών της ΝΔ

Γ. Πλακιωτάκης - Γ. Τραγάκης: Βέβαιοι για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών της ΝΔ

Τη βεβαιότητά τους ότι την Κυριακή η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας ηγεσίας της ΝΔ θα στεφθεί από επιτυχία εξέφρασαν ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης και ο προεδρεύων της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης.

Και οι δύο κάλεσαν τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την Κυριακή για την εκλογή νέας ηγεσίας.

«Με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου ανέλαβα την ηγεσία για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών. Όλο αυτό το διάστημα καταφέραμε και ασκήσαμε σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Προέδρου της Δημοκρατίας στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και και εκπροσωπήσαμε τη ΝΔ στη σύνοδο του ΕΛΚ. Μέριμνά μου ήταν να λειτουργήσω συνθετικά, ενωτικά και συναινετικά», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ, ο καθένας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Να ευχαριστήσω και τις οργανώσεις μας σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης.

Είχε προηγηθεί με επιτυχία τεστ της εταιρείας σε πραγματικές συνθήκες του λειτουργικού συστήματος με το οποίο θα διεξαχθούν οι εκλογές.

Επιπλέον έγινε γνωστό ότι απορρίφθηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής της εταιρείας «Έξυπνα Συστήματα» και η ΝΔ επιφυλάσσεται κατά παντός νομίμου δικαιώματός της μετά την εκλογή του νέου προέδρου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ