Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης: 19 έως 21 Δεκεμβρίου το πρώτο στάδιο εξετάσεων

Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης: 19 έως 21 Δεκεμβρίου το πρώτο στάδιο εξετάσεων

Το τριήμερο 19-21 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ (Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου), θα διενεργηθεί το πρώτο στάδιο του 24ου (ΚΔ΄ εκπαιδευτική σειρά) διαγωνισμού εισαγωγής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ).

Την πρώτη μέρα (Σάββατο) οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν από τις 11:00 έως τις 13:00 στο διαγνωστικό αντικείμενο Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους, την Κυριακή τις ίδιες ώρες στην Μικροοικονομική και Δημόσια Οικονομική και τη Δευτέρα από τις 19:00 έως τις έως 20:00 στις Γνώσεις και Δεξιότητες.

Οι υποψήφιοι πρέπει να βρίσκονται στους χώρους των εξεταστικών κέντρων μία ώρα νωρίτερα, έχοντας μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, ενώ απαγορεύεται να έχουν στις αίθουσες των εξετάσεων βιβλία, σημειώσεις, μικροϋπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και διορθωτικό.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν 1.874 άτομα που υπέβαλαν ηλεκτρονικά και κατέθεσαν σχετική δήλωση συμμετοχής, ενώ οι αιτήσεις άλλων 9 ατόμων απορρίφθηκαν μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών και την επικύρωση του σχετικού πίνακα των υποψηφίων από την ΚΕΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ