«Ζοσιμάρ»: Το podcast του SPORT 24, με τον Θέμη Καίσαρη στην κορυφή των Charts του Spotify

«Ζοσιμάρ»: Το podcast του SPORT 24, με τον Θέμη Καίσαρη στην κορυφή των Charts του Spotify

Την κορυφή των Charts του Spotify κατέκτησε ο «Ζοσιμάρ», το podcast του SPORT 24 με τον Θέμη Καίσαρη. Το 28o, έκτακτο επεισόδιο και το 29ο επεισόδιο του podcast για τις ραγδαίες εξελίξεις στη European Super League επέλεξε το κοινό για να ενημερωθεί για όλα όσα σημαντικά συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου τις τελευταίες μέρες.

H ψύχραιμη ματιά και το προσωπικό στυλ του αρχισυντάκτη και επί χρόνια αρθρογράφου του SPORT 24, Θέμη Καίσαρη έκαναν το κοινό να επιλέξει για τη σωστή και αντικειμενική του ενημέρωση τον «Ζοσιμάρ», σε μια περίοδο καταιγιστικών εξελίξεων στο ποδόσφαιρο.

Ο «Ζοσιμάρ», ο μαύρος Ράμπο έρχεται κάθε Πέμπτη και επιχειρεί να βάζει τάξη στο χάος του ποδοσφαίρου. Ο Θέμης Καίσαρης παίρνει θέση πίσω απ’ το μικρόφωνο και αναλύει με στοιχεία ό,τι συμβαίνει στο ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο. Καταρρίπτει μύθους και αξιολογεί με αριθμούς όσα συμβαίνουν στο χορτάρι.

Μπορείτε να βρείτε και να κάνετε subscribe τον «Ζοσιμάρ», στο Podcast του Θέμη Καίσαρη στο Spotify. Επίσης, μπορείτε να το βρείτε σε: iTunes.