Το νέο πρόγραμμα της WATT+VOLT αλλάζει το τοπίο στην αγορά της ενέργειας

Το νέο πρόγραμμα της WATT+VOLT αλλάζει το τοπίο στην αγορά της ενέργειας

Η WATT+VOLT πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά  και δημιουργεί ένα πρόγραμμα για σπίτια και επιχειρήσεις χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής, βασισμένο σε ένα απολύτως διαφανές μοντέλο τιμολόγησης που συμφέρει τον καταναλωτή,  ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις ή την εποχικότητα στην κατανάλωση της ενέργειας.

Πως συμβαίνει αυτό: Με το zerΟ, το σπίτι ή η επιχείρηση δε χρεώνεται ούτε πάγια, ούτε μια δεδομένη προσυμφωνημένη τιμή/kWh, ούτε ρήτρες αναπροσαρμογής.

Αντιθέτως ο πελάτης πληρώνει για τα εξής:

  • Κόστος Ενέργειας: ποσό για την ενέργεια που καταναλώνει βάσει της χονδρεμπορικής τιμής του ρεύματος, ίδιο ακριβώς με αυτό που έχει καταβάλει η WATT+VOLT για να του προμηθεύσει την απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια
  • Χρέωση zerO: την ελάχιστη δυνατή χρέωση για τις υπηρεσίες της WATT+VOLT,  η οποία διαμορφώνεται βάσει του καταναλωτικού του προφίλ, έως 2 ευρώ τον μήνα/100kWh*.

* Περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να βρείτε στο watt-volt.gr/zero.

To λανσάρισμα του νέο προγράμματος συνοδεύεται από μια μοναδική προσφορά για όσους γίνουν πελάτες ως τις 30/6 αφού θα εξασφαλίσουν ΔΩΡΟ τη Χρέωση zerO για 3 μήνες και άρα θα πληρώνουν μόνο το κόστος της ενέργειας που καταναλώνουν!

Η WATT+VOLT αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι αφουγκράζεται τον παλμό της αγοράς της ενέργειας και τις ανάγκες των καταναλωτών, μετατρέποντάς τις σε προϊόντα και υπηρεσίες, που τους καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο.