Συνεργασία της Howden Hellas με τα HealthSpot και τον όμιλο HHG

Συνεργασία της Howden Hellas με τα HealthSpot και τον όμιλο HHG

Προνόμια και παροχές, σε συνεργασία με τα HEALTHSPOT HHG, καθώς και με τις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας του ομίλου Ηellenic Healthcare Group, εξασφάλισε η Ηοwden Hellas με το πρόγραμμα "extra HEALTH" για τους εργαζόμενους με ομαδική ασφάλιση, τα προστατευόμενα μέλη τους και τους συγγενείς Α' βαθμού.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση: το "extra HEALTH" έχει σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, οι οποίες ξεκινούν από αιματολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις και περιλαμβάνουν έναν πλήρη κατάλογο κλινικών τμημάτων, ιατρικών και ειδικών υπηρεσιών.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της συμφωνίας συνεργασίας με τα HealthSpot και τον όμιλο HHG, o επικεφαλής των ομαδικών ασφαλίσεων της Howden Hellas, Δημήτρης Καλούδης, τόνισε: "O στόχος μας στη Howden Hellas είναι να διασφαλίζουμε για τους πελάτες μας κορυφαίες ασφαλιστικές καλύψεις σε ανταγωνιστικό ασφάλιστρο και, παράλληλα, να τους παρέχουμε πάντα κορυφαίες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε την ολιστική προσέγγιση των αναγκών τους.

Σήμερα, δίνουμε πρόσβαση σε όλους τους εργαζόμενους -και στις οικογένειές τους-, που μας έχουν εμπιστευτεί την ομαδική τους ασφάλιση, σε σύγχρονες και ιδιαιτέρως αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας, με τη σφραγίδα του μεγαλύτερου ελληνικού ομίλου, του HHG. Mε τη συμφωνία αυτή ολοκληρώνουμε ένα σημαντικό βήμα προς το wellness,, αφού εκτός από την πρόληψη, τα προνόμια του "extra HEALTH" περιλαμβάνουν το σύνολο των υπηρεσιών υγείας που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι στο απαιτητικό σύγχρονο περιβάλλον".