Στον «αέρα» το νέο κανάλι της Nova αφιερωμένο στην αθλητική ιστορία

Στον «αέρα» το νέο κανάλι της Nova αφιερωμένο στην αθλητική ιστορία

Στον αέρα βρίσκεται από τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου το νέο κανάλι της Nova αφιερωμένο στις μεγάλες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού. Πρόκειται για κανάλι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στις ομάδες που άφησαν εποχή, στους αθλητές που ξεπέρασαν τον εαυτό τους και στις στιγμές που έγραψαν ιστορία.

Πρόκειται για το NovasportsstoriesHD που βρίσκεται στη θέση 116 του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος της Nova, μια επιλογή που φέρνει στο προσκήνιο όλο το πλούσιο αρχείο είκοσι και πλέον ετών τηςNova.

Οι υπεύθυνοι της Forthnet είχαν στόχο να δημιουργήσουν ένα κανάλι που θα προσφέρει αθλητική παιδεία και κουλτούρα και παράλληλα θα «παντρεύει» το παρελθόν με το παρόν στο χώρο του αθλητισμού.

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ, ιστορικά παιχνίδια του παρελθόντος, παλαίμαχοι αθλητές – σύμβολα, όλα αυτά θα παρουσιάζονται στο νέο κανάλι που δε θα είναι απλώς... ρετρό, αλλά θα έχει ως στόχο να «μεταγγίσει» κουλτούρα και να ενώσει εποχές και θύμησες.

Στο πρόγραμμα του νέου καναλιού θα υπάρχουν εκπομπές, καθώς και ειδικά αφιερώματα από όπου θα παρελάσουν όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και οι ομάδες που άφησαν το στίγμα τους. Το νέο κανάλι αθλητικής ιστορίας, θα είναι προσβάσιμο σε όλους τους συνδρομητές της Nova.

Θα προβάλλονται ιστορίες από ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ αλλά και άλλα αθλήματα με σκοπό να αφήσει μια τεράστια «αθλητική» κληρονομιά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, αναδεικνύοντας τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους αθλητές.

Εκπομπές και αφιερώματα

Το νέο αθλητικό κανάλι καθημερινά θα εκπέμπει 24ωρο πρόγραμμα και το κυρίως «μενού» της ημέρας θα είναι από Δευτέρα - Παρασκευή 18:00-24:00 και τα Σαββατοκύριακα από 09:00-15:00.

Στο NovasportsstoriesHD οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις παρακάτω εκπομπές και αφιερώματα:

ΤΙΜΕLINE (Δευτέρα – Παρασκευή στις 22:00): Πρόκειται για αφιερώματα και ντοκιμαντέρ σε ομάδες που έγραψαν ιστορία σε όλα τα σπορ καθώς και σεζόν που έκοψαν την ανάσα.

LEGEND STORIES (Κάθε Τετάρτη στις 22:00): Μέσα από τον φακό της εκπομπής «Legend Stories» οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μεγάλες στιγμές της καριέρας κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, όπως μεταξύ άλλων οι Γιώργος Αφρουδάκης, Δημοσθένης Ταμπάκος, Σπύρος Γιαννιώτης, Βασίλης Κουρνέτας, Δημήτρης Διαμαντίδης.

NOVASPORTS CLASSIC ZONE (Δευτέρα – Παρασκευή στις 18:00, 21:00 και 21:30 και τα Σαββατοκύριακα στις 09:30, 12:00 και 12:30): Ημίωρη εκπομπή Highlights με κλασικούς αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, τους πρωταγωνιστές τους, ενδιαφέροντα παραλειπόμενα και αξέχαστες στιγμές τους, μέσα από το πλούσιο αρχείο των καναλιών Novasports.

MATCHBACK (Δευτέρα – Παρασκευή στις 18:30 και κάθε Σαββατοκύριακο στις 2:30): Η σύνδεση για τον μεγάλο αγώνα του Σαββατοκύριακου με παλαιότερους αγώνες των 2 ομάδων που άφησαν εποχή.

TODAY (Καθημερινά στις 20:30 και τα Σαββατοκύριακα στις 11:30): Hμίωρη καθημερινή εκπομπή «σαν σήμερα» που πηγαίνει πίσω στο χρόνο στις μεγάλες ώρες του αθλητισμού.