Στην 51η θέση του “The Sunday Times Tech Track 100” η fintech Ebury

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η fintech Ebury αναδεικνύεται ως μια από τις ταχύτερα ανερχόμενες Βρετανικές εταιρίες τεχνολογίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Ebury περιλαμβάνεται στην 51η θέση της λίστας “The Sunday Times Tech Track 100” που ανακοινώθηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου. Η “Sunday Times Tech Track 100” κατατάσσει τις 100 ιδιωτικές Βρετανικές εταιρίες τεχνολογίας με τις ταχύτερα αυξανόμενες πωλήσεις κατά την τελευταία τριετία.

Το γεγονός ότι η Ebury περιλαμβάνεται στην “Tech Track” είναι ανταμοιβή και απόδειξη για την αφοσίωση της εταιρίας στη διαρκή βελτίωση της τεχνολογίας της και για τη θετική επίδραση αυτής στις υπηρεσίες που προσφέρει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο του σχεδιασμού επέκτασής της στην Ευρώπη, η Ebury πρόσφατα άνοιξε γραφείο στην Αθήνα, για την εξυπηρέτηση των πελατών που εδρεύουν στην Ελλάδα.

Η εταιρία ευχαριστεί όλους όσοι την έχουν στηρίξει από το ξεκίνημά της έως τώρα. Το αποτέλεσμα αυτό δε θα ήταν εφικτό χωρίς την πιστή και διαρκώς διευρυνόμενη βάση των πελατών της, οι οποίοι υποστηρίζονται από την αφοσιωμένη ομάδα των ειδικών της Ebury.