Στη Ρόδο κλιμάκιο της Διοίκησης της Alpha Bank

Στη Ρόδο κλιμάκιο της Διοίκησης της Alpha Bank

Διήμερο κύκλο συναντήσεων με επιχειρηματίες και Στελέχη της Τράπεζας στη Ρόδο πραγματοποίησε κλιμάκιο της Διοίκησης της Alpha Bank, με επικεφαλής τον CEO του Ομίλου κ. Βασίλη Ψάλτη. Ο CEO της Τράπεζας συνοδευόταν από τον Γενικό Διευθυντή Wholesale Banking κ. Γιάννη Εμίρη και τα στελέχη της Διεύθυνση Εμπορικής Τραπεζικής της Alpha Bank, υπό τον κ. Τηλέμαχο Γεωργάκη.

Η επίσκεψη στην Ρόδο, δείγμα της εμπιστοσύνης της Alpha Bank στις αναπτυξιακές προοπτικές της τουριστικής «πρωτεύουσας» των Δωδεκανήσων ως premium προορισμού, σηματοδοτεί το αυξημένο ενδιαφέρον της Alpha Bank για τη στήριξη των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία αλλά και τη δέσμευσή της να λειτουργήσει ως εταίρος και σύμβουλος της ελληνικής επιχειρηματικότητας για την εκπόνηση σύγχρονων αναπτυξιακών πλάνων και τη βέλτιστη αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης, πρώτης για τον CEO της Τράπεζας στο νησί μετά από 15 και πλέον έτη, ο κ. Ψάλτης, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια Καταστημάτων Αττικής ΙΙ, Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Νήσων κ. Μαρία Παπαγεωργίου, συναντήθηκε με το Προσωπικό των τεσσάρων Καταστημάτων που διατηρεί ο Όμιλος στη Ρόδο, δίνοντας το στίγμα αναφορικά με τις στρατηγικές προτεραιότητες της Alpha Bank, στο πλαίσιο του “Project Tomorrow”.

«Σκοπός μας είναι να στηρίξουμε με όλους τους τρόπους, όχι μόνον τις μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας. Το πράττουμε τόσο με δάνεια κεφαλαίου κίνησης αλλά και με επενδυτικά δάνεια που χρηματοδοτούν αναπτυξιακές επενδύσεις σε εξοπλισμό και κτιριακές εγκαταστάσεις», επεσήμανε ο κ. Ψάλτης, καλώντας τα Στελέχη του Ομίλου να σταθούν στο πλευρό των υγιών επιχειρήσεων, διευρύνοντας τα κριτήρια επιλεξιμότητας, «ώστε να συνδιαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη επενδυτικών πρωτοβουλιών που δημιουργούν θέσεις εργασίας, εισοδήματα και υψηλές αποδόσεις».