ΓΔ: 897,01 -13,20 (-1,45 %)

Τζίρος: 251,67 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2015η
Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

ΓΔ: 897,01 -13,20 (-1,45 %)

Τζίρος: 251,67 εκατ. €   RT

«Πάσχα Μαζί»

Το πασχαλινό «κάλεσμα» της Grecotel σε Σούνιο και Κυλλήνη, με τα προνομιακά πακέτα 4 διανυκτερεύσεων για Πάσχα & Πρωτομαγιά, με ασφάλεια, και το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα

«Πάσχα Μαζί»

Όντας η πιο αυθεντικά ελληνική από τις γιορτές της Χριστιανοσύνης, το      Πάσχα ήταν πάντα για τους Έλληνες ένα ανοιξιάτικο προσκλητήριο. Ένα ταξίδι στα έθιμα τις παραδόσεις και τις γεύσεις της Ελλάδας. Η πανδημία, μπορεί να έβαλε τους τελευταίους μήνες πολλά εμπόδια σε κάθε τι γιορταστικό, όμως σε μερικές μέρες, που η Ελλάδα ετοιμάζεται να γιορτάσει μαζί, το Πάσχα και την Πρωτομαγιά, η χώρα μας θα είναι ξανά «ανοικτή».

Για την πιο σημαντική ελληνική γιορτή και την πρώτη αίσθηση ελευθερίας, η Grecotel σχεδίασε και προσφέρει το «Πάσχα Μαζί». Ένα πρόγραμμα προνομιακών οικογενειακών διανυκτερεύσεων σε δύο από τις πλέον εμβληματικές της μονάδες, στο Σούνιο και την Κυλλήνη. Και καλεί τους επισκέπτες να ζήσουν ένα μοναδικό ταξίδι στις ομορφιές του τόπου μας και τις παραδόσεις που χάνονται στα βάθη της ιστορίας.

Μαζί στην ασφάλεια των αναμνήσεων και των εθίμων του Πάσχα. Μαζί στο Τραπέζι της Ανάστασης, γεμάτο γεύσεις και έργα σημαντικών δημιουργών. Μαζί για το πρώτο μπάνιο την Πρωτομαγιά σε δυο από τις ομορφότερες ακτές της χώρας.

«Πάσχα Μαζί» στο Σούνιο

Για το πακέτο Πάσχα Μαζί στο Σούνιο, το Grecotel Cape Sounio, η γνωστή μονάδα υψηλών προδιαγραφών της Grecotel, βάζει τα καλά της για υποδεχθεί όπως πάντα επισκέπτες υψηλών απαιτήσεων για το Πάσχα και την Πρωτομαγιά. Τόπος ξεκούρασης κι εμπειρίας μέσα στα πεύκα, με δυο ακρογιαλιές, το Cape Sounio υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες.

Η γαστρονομία του εξαιρετική και ειδικά για το φετινό Πάσχα προσφέρει με αφθονία όλο τον πλούτο του τόπου μας: ‘ρίφια Κρητικά, μέλι και φέτα Ρεθεμνιώτικη, κρέας μελωμένο, βραστό, πιλάφι στο βαρέλι και τσουρέκι με στακοβούτυρο.

Το πακέτο των 4 διανυκτερεύσεων περιλαμβάνει δωρεάν ημιδιατροφή με το εκλεκτό πρωινό και τα εορταστικά γεύματα. Τα δωμάτια – χώροι που χρησιμοποιούνται στο πακέτο «Πάσχα Μαζί» μπορούν να φιλοξενήσουν 5μελείς οικογένειες, ενώ τα παιδιά (έως 12 ετών) διαμένουν σε αυτά, με τους γονείς τους, δωρεάν. Δωρεάν είναι και το εορταστικό πρόγραμμα για τα παιδιά.

Σε ότι αφορά τη δωρεάν ημιδιατροφή διευκρινίζεται ότι το πακέτο περιλαμβάνει εκτός από το εκλεκτό πρωινό, τις νηστίσιμες επιλογές της Μ. Παρασκευής, το παραδοσιακό μενού του Μ. Σαββάτου με τη διάσημη μαγειρίτσα της Grecotel και το πασχαλιάτικο τραπέζι της αφθονίας. Στα γεύματα προσφέρονται εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, μπίρες και επιλεγμένα κρασιά

Για τα παιδιά ως 12 ετών προβλέπεται διατροφή στον πλούσιο παιδικό μπουφέ Tasty Corner (11:00-17:00) και συμμετοχή στα εορταστικά γεύματα που περιλαμβάνονται στα πακέτα. Ειδικό δείπνο προβλέπεται στις 20:00 το Μ. Σάββατο. Για τα παιδιά είναι σχεδιασμένα και προγράμματα ειδικών δραστηριοτήτων στην πανέμορφη φύση του Σουνίου.

Τέλος, το πακέτο «Πάσχα Μαζί» περιλαμβάνει το καλωσόρισμα της Grecotel με τις λαμπάδες και τα καλούδια της.

«Πάσχα Μαζί» στην Κυλλήνη

Μια διαφορετική προσέγγιση προσφέρει το «Πάσχα Μαζί» στο Olympia      Oasis και τις ονειρεμένες παραλίες της Κυλλήνης που ατενίζουν το Ιόνιο Πέλαγος. Το Grecotel Olympia Oasis είναι ένας οικογενειακός παράδεισος. Για το φετινό Πάσχα προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα σε μορφή all inclusive (όπου τα πάντα είναι μέσα στην τιμή) για ξέγνοιαστες μέρες χαλάρωσης, ενώ έχει ήδη στολίσει την εκκλησία του!

Το πακέτο για το «Πάσχα Μαζί» στην Κυλλήνη, περιλαμβάνει πλήρη διατροφή: Πλούσιο πρωινό & βραδινό σε μπουφέ με όλες τις παραδόσεις, μεσημεριανό στην πλατεία Oasis με street food, snack, παγωτό, νερό, αναψυκτικά, ζεστά & κρύα ροφήματα, επιλεγμένα αλκοολούχα ποτά & κρασί όλη την ημέρα.

Δωρεάν τα εορταστικά γεύματα: Oι νηστίσιμες επιλογές της Μ. Παρασκευής. Tο παραδοσιακό μενού του Μ. Σαββάτου με τη διάσημη μαγειρίτσα της       Grecotel. Το πασχαλιάτικο τραπέζι της αφθονίας. Τα ποτά περιλαμβάνονται επίσης στο πακέτο all inclusive.

Για τα παιδιά έως 14 ετών όλα δωρεάν! Διαμονή στο δωμάτιο των γονιών. Διατροφή στον πλούσιο παιδικό μπουφέ Tasty Corner 11:00-17:00 και στα εορταστικά γεύματα που περιλαμβάνονται στα πακέτα. Ειδικό δείπνο στις 20:00 το Μ. Σάββατο. Δραστηριότητες στην πανέμορφη φύση.

Σε όλους προσφέρεται το καλωσόρισμα της Grecotel με τις λαμπάδες και τα καλούδια της.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα πακέτα και τα προγράμματα Grecotel        Πάσχα Μαζί στο Σούνιο και την Κυλλήνη, καθώς και το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας και κάντε εύκολα την κράτηση σας online στο grecotel.com.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Και οι δύο μονάδες της Grecotel, έχουν σχεδιάσει να υποδεχθούν τους επισκέπτες τους με πρώτο γνώμονα την ασφάλεια. Οι μεγάλες εκτάσεις και οι ανοιχτοί χώροι τους επιτρέπουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους υπαίθρια. Και τα δύο ξενοδοχεία ακολουθούν πλήρως τα κυβερνητικά πρωτόκολλα 

Σημειώνεται ότι καθώς οι μετακινήσεις εκτός νομού την εορταστική περίοδο θα αποφασιστούν από την κυβέρνηση, σε περίπτωση απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό ισχύει πλήρης άμεση επιστροφή του ποσού που θα έχει καταβληθεί για την επιβεβαίωση της κράτησης ή μεταφορά της προκαταβολής σε μελλοντική κράτηση.