Πανευρωπαϊκή διάκριση για τα Public: Στο top 5 της βραχείας λίστας των European Excellence Awards

Πανευρωπαϊκή διάκριση για τα Public: Στο top 5 της βραχείας λίστας των European Excellence Awards

Τα Public ξεχώρισαν ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν στον διεθνή θεσμό των European Excellence Awards. Η διάκριση ήταν διττή, αναδεικνύοντας τα Public στο Top 5 των φιναλίστ της Ευρώπης, στις κατηγορίες “National and Regional Campaigns” και “Brand Relationship”, για τη λειτουργία του marketplace, Public.gr, αλλά και για τη δημιουργία του μεγαλύτερου site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών, του bookfriends.gr.

Public: National and Regional Campaigns, για τη δημιουργία του πρώτου ελληνικού marketplace, Public.gr

Στηρίζοντας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο την omnichannel στρατηγική της εταιρείας, το Public.gr είναι πλέον ο μεγαλύτερος online προορισμός αγορών για τους καταναλωτές, προσφέροντας 1.000.000 προϊόντα από 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα στις πλέον οικονομικές τιμές της αγοράς.

Χάρη στη τεράστια γκάμα προϊόντων που παρέχει, οι πελάτες μπορούν να βρουν ό,τι αναζητούν με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ πολλές νέες επιχειρήσεις αποκτούν κάθε μέρα την ηλεκτρονική τους στέγη στο Public.gr, το πρώτο Marketplace στην Ελλάδα.

Public-MediaMarkt: Brand Relationship, για τη δημιουργία του bookfriends.gr, του μεγαλύτερου site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Ελλάδα.

Το Public, #1 βιβλιοπωλείο της χώρας, απέδειξε έμπρακτα την υποστήριξή του στον κλάδο του βιβλίου, με τη δημιουργία μιας καινοτόμας πλατφόρμας που φιλοξενεί κριτικές αναγνωστών και θέτει νέα πρότυπα στην ψηφιακή επικοινωνία. Μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, το bookfriends.gr έγινε η απόλυτη συνήθεια των βιβλιόφιλων, κατακτώντας το σημαντικό ορόσημο των 50.000 βιβλιοκριτικών μέσα σε μόλις έξι μήνες λειτουργίας! Η πλατφόρμα αποτελεί έναν πρακτικό, εύχρηστο προορισμό όπου οι αναγνώστες ενημερώνονται, ανταλλάσσουν προτάσεις και ιδέες ανάγνωσης, ενώ εκφράζουν την προσωπική τους άποψη σε σχέση με αγαπημένα βιβλία και συγγραφείς.

Ο κορυφαίος θεσμός των European Excellence Awards τιμά κάθε χρόνο την αριστεία στον χώρο της επικοινωνίας σε όλη την Ευρώπη. Γνωρίζοντας σε βάθος τις ανάγκες των καταναλωτών, παρακολουθώντας με προσοχή τις διεθνείς τάσεις και επενδύοντας διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και υποδομές, τα Public κατάφεραν και φέτος να αναδειχθούν στους πρωταθλητές του πανευρωπαικού θεσμού.