7ος χρόνος, ημέρα 2224η
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021

Ομόλογο 120 εκατ. ευρώ εκδίδει η Noval Property

Ομόλογο 120 εκατ. ευρώ εκδίδει η Noval Property

Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους έως 120 εκατ. ευρώ, διάρκειας επτά ετών, διαιρούμενου σε έως 120.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες ομολογίες με ονομαστική αξία 1.000 εκάστη προχωράει η επενδυτική εταιρία ακινήτων του ομίλου Βιοχάλκο Noval. Όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία, η δημόσια προσφορά θα ξεκινήσει την 30 Νοεμβρίου 2021 στις 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί την 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 4:00 μ.μ. Όσον αφορά το εύρος της απόδοσης θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για “πράσινο” ομόλογο που θα επιτρέψει στην εταιρεία να εστιάσει στην απόκτηση ή/και την ανάπτυξη, ανέγερση ή/και ανακαίνιση ακινήτων κατά κύριο λόγο σε κατηγορίες ακινήτων όπως κτίρια γραφείων με πιστοποίηση LEED ή/και BREEAM, έργα αστικής ανάπλασης μικτής χρήσης, τουριστικά καταλύματα, κέντρα logistics, data centres, και οικιστικά.

Το επενδυτικό πρόγραμμα της Noval περιλαμβάνει επενδύσεις, που πληρούν τα κριτήρια του Green Bond Framework, το ύψος των οποίων αναμένεται να ανέλθει σε περίπου 316 εκατ. ευρώ. Επιπροσθέτως, η εταιρεία θα υλοποιήσει επενδύσεις που αφορούν γραφεία, τουριστικά καταλύματα, logistics και κατοικίες, συνολικού εκτιμώμενου ύψους περίπου 85 εκατ. ευρώ.

Δείτε τις ανακοινώσεις της Νoval :

1. Πρόσκληση προς το επενδυτικό κοινό

2. Διάθεση Ενημερωτικού Δελτίου