Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, 10:33

-A +A

Eurobank: Ο Θ. Καλαντώνης πρόεδρος του ΔΣ της θυγατρικής Eurobank FPS

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, 10:33
Ο Θ. Καλαντώνης πρόεδρος του ΔΣ της θυγατρικής Eurobank FPS
-A +A

Τη θέση του εκτελεστικού προέδρου του ΔΣ της θυγατρικής της Eurobank, «Eurobank FPS Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις» (Eurobank FPS) αναλαμβάνει ο κ. Θεόδωρος Καλαντώνης. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία («Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, σε συνέχεια της από 19.12.2019 ανακοίνωσής της σχετικά με τη συμφωνία με την doValue για τις συναλλαγές Europe και Cairo, ο κ. Θεόδωρος Καλαντώνης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος των διοικητικών συμβουλίων (ΔΣ) της Εταιρείας και της θυγατρικής της εταιρείας «Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία» (Τράπεζα), υπέβαλε την παραίτησή του από τις ανωτέρω θέσεις, με ισχύ από την 3η Απριλίου 2020.

Κατόπιν των ανωτέρω, στο πλαίσιο της συμφωνίας με την doValue, o κ. Θεόδωρος Καλαντώνης αναλαμβάνει τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου του Δ.Σ. της θυγατρικής της Τράπεζας «Eurobank FPS Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις» (Eurobank FPS).

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα