Ο ευλογημένος καρπός της Μεσσηνιακής Γης στο πιάτο μας

Ο ευλογημένος καρπός της Μεσσηνιακής Γης στο πιάτο μας

Με παράδοση ογδόντα και πλέον χρόνων και έχοντας συνδεθεί με το... DNA της ελληνικής γης, της ελληνικής υπαίθρου, της παραγωγής και των γευστικών θησαυρών από κάθε γωνιά της χώρας μας, η ΑΒ Βασιλόπουλος, μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου γεμίζει τα ράφια της με τα ευλογημένα προϊόντα της Μεσσηνιακής γης!

Διαχρονικές σχέσεις, μεράκι, πάθος, παραδοσιακές μέθοδοι που περνάνε από γενιά σε γενιά…είναι μόνο μερικά από τα «συστατικά» που κάνουν τους περισσότερους από 1.500 παραγωγούς σε όλη τη χώρα με τους οποίους συνεργάζεται η αλυσίδα, να ξεχωρίζουν για τα προϊόντα τους. Για αυτό και η ΑΒ δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της σε αυτούς τους ανθρώπους, ανακαλύπτοντας κάθε φορά νέους, τοπικούς θησαυρούς.

Άλλωστε είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μαζί με την ΑΒ έχουν δημιουργήσει τις ξεχωριστές σειρές που φέρουν αποκλειστικά την υπογραφή της και έχουν κερδίσει τις καρδιές όλων μας, όπως η σειρά «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη». Αυτήν την εύφορη και ευλογημένη γη του τόπου μας που μας χαρίζει μοναδικά προϊόντα όπως για παράδειγμα το ελαιόλαδο. Η ΑΒ Βασιλόπουλος, φροντίζει μέσα από τις ξεχωριστές «Γεύσεις Μεσσηνίας» που φέρνει για όλους εμάς στα καταστήματά της να φτάσει στο σπίτι μας το αγνό αυτό ελαιόλαδο που θα δώσει στα πιάτα μας μοναδική γεύση.

Έτσι, τα πολυβραβευμένα - σε διεθνείς διαγωνισμούς ποιότητας- «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας» και «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Ποικιλία Κορωνέικη Ανωτέρας Κατηγορίας», το οποίο παράγεται απευθείας από ελαιόδεντρα της ελληνικής υπαίθρου και μόνο με μηχανικές μεθόδους, μας περιμένουν για να γίνουν η απόλυτη πρώτη ύλη σε ένα γνήσια μεσογειακό γεύμα.

Μαζί τους και από την ίδια σειρά, οι «Ελιές σε Άλμη» και η «Πάστα Ελιάς Καλαμών», που «στολίζουν» τα ράφια της ΑΒ ως «βασικά συστατικά» της μεσογειακής και ισορροπημένης διατροφής, για να μη λείψει από το τραπέζι ο ευλογημένος καρπός της Μεσσηνιακής Γης!

Το άρωμα Μεσσηνίας έρχεται όμως και μέσα από πολλά ακόμα εκλεκτά εδέσματα που μας περιμένουν στα καταστήματα ΑΒ για να τα ανακαλύψουμε και να τα απολαύσουμε όπως: Γραβιέρα Ταϋγέτου, λουκάνικα μανιάτικα καπνιστά, παστό μανιάτικο, λουκάνικο Μάνης με πορτοκάλι, σύγλινο, μέλια και ανθόμελα, αλλά και οι φημισμένες αραχίδες και φιστίκια από την Καλαμάτα! Και ο κατάλογος συνεχίζεται εδώ!

Γιατί η μεσογειακή κουζίνα έχει ρίζες στην ελληνική παράδοση και συνοδεύει τους ανθρώπους του τόπου μας από τα βάθη της αρχαιότητας μέχρι σήμερα. Μια κουζίνα που στήριξε γενιές και γενιές, έρχεται στο προσκήνιο μέσα από νόστιμες επιλογές της Μεσσηνιακής Γης για κάθε γούστο.

Ανακαλύψτε τα όλα στα ΑΒ Βασιλόπουλος, έως τις 14 Οκτωβρίου.