Ντελόπουλος ΑΕΒΕ: Βραβεύθηκε στα Sales Excellence Awards

Ντελόπουλος ΑΕΒΕ: Βραβεύθηκε στα Sales Excellence Awards

H ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. βραβεύθηκε στα πρόσφατα Sales Excellence Awards 2021 με το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Καλές πρακτικές και ευέλικτες στρατηγικές τον καιρό της πανδημίας – κλάδος Βιομηχανίας». Το βραβείο ήταν το επιστέγασμα μιας απαιτητικής πορείας ενάμιση έτους, στη διάρκεια της κρίσης COVID-19, κατά την οποία η εταιρεία κατάφερε να αντιστρέψει πλήρως την αρνητική τάση των πωλήσεων, κάνοντας είσοδο, παραγωγικά και εμπορικά, σε νέες κατηγορίες προϊόντων και επιτυγχάνοντας νέες στρατηγικές συνεργασίες.
Η πολυμελής Κριτική Επιτροπή των βραβείων, αποτελούμενη από έμπειρα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων του λιανεμπορίου, της βιομηχανίας, καθώς και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, έδωσε υψηλή βαθμολογία στον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία αναγνώρισε τις ευκαιρίες μέσα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία. Επίσης, στην ταχύτητα με την οποία αξιοποίησε τις υποδομές της και στις δυνατές νέες συνεργασίες που ανέπτυξε με εμβληματικούς πελάτες, επιτυγχάνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα το 2020.

Η ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. δημιουργήθηκε το 1998 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον τομέα των χημικών προϊόντων. Στα τέλη του 2019 η εταιρεία ολοκλήρωσε τη δημιουργία νέου εργοστασίου στην Τανάγρα Βοιωτίας με στόχο να παράγει είδη προσωπικής φροντίδας. Πριν γίνει όμως η προμήθεια του μηχανολογικού εξοπλισμού, άρχισε η υγειονομική κρίση της COVID-19, οι επιπτώσεις της οποίας έγιναν άμεσα αντιληπτές. Αντιμετωπίζοντας την πρόκληση ως ευκαιρία, η εταιρεία επιτάχυνε το άμεσο άνοιγμα σε νέες προϊοντικές κατηγορίες, με πρώτη τα αλκοολούχα αντισηπτικά και άμεση διάθεση του brand DETRASEPT σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής.

Συμφωνίες PL

Παράλληλα, υπεγράφησαν πολύ σημαντικές συμφωνίες παραγωγής ιδιωτικής ετικέτας με κορυφαίες ελληνικές εταιρείες. Η έντονη νέα δραστηριότητα έδωσε πολύπλευρη ώθηση στα οικονομικά μεγέθη, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν και πάλι, στα τέλη του 2020, νέες επενδύσεις σε κτήρια και καινούργιες γραμμές παραγωγής, ενώ αυξήθηκαν κατά 33% οι μόνιμες θέσεις εργασίας.
Την τρέχουσα περίοδο έχει ξεκινήσει η παραγωγή κρεμοσάπουνων και δρομολογούνται επιπλέον κατηγορίες υγρών καθαριστικών (αφρόλουτρων, σαμπουάν, απολυμαντικών επιφανειών κ.ά.). Βασικές αξίες είναι η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, η οικολογία, η ελληνικότητα/στήριξη της εγχώριας παραγωγής και η υψηλή αισθητική.

Ο Δρ. Αθανάσιος Ντελόπουλος, ιδρυτής της ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε., κατά τη βράβευση ανέφερε:
«Προσπαθούμε διαρκώς να δημιουργούμε, για τους καταναλωτές μας, προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής που ξεχωρίζουν στο ράφι. Επιπλέον, εργαζόμαστε συστηματικά για να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες ιδιωτικής ετικέτας. Προτείνουμε συνέχεια νέα concepts συσκευασίας και περιεχομένου, προκειμένου να τους εμπνέουμε να εξελίσσουν τα brands για τα οποία μας εμπιστεύονται την παραγωγή τους. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Κριτική Επιτροπή των Βραβείων Sales Excellence Awards 2021, που μας έδωσε την ανώτερη διάκριση στον κλάδο της Βιομηχανίας»