Πέμπτη 25 Απριλίου 2019, 18:15

-A +A

ΝΔ: Η κυβέρνηση των 29 νέων φόρων πανηγυρίζει για τα υπερπλεονάσματα

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019, 18:15
ΝΔ: Η κυβέρνηση των 29 νέων φόρων πανηγυρίζει για τα υπερπλεονάσματα
-A +A

Τα αχρείαστα υπερπλεονάσματα για τα οποία πανηγυρίζει η κυβέρνηση προέρχονται από την υπερφορολόγηση νοικοκυριών και επιχειρήσεων και την εσωτερική στάση πληρωμών, επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι κ.κ. Σταϊκούρας και Βεσυρόπουλος.

Ο τομεάρχης Οικονομικών και ο αναπληρώτης τομεάρχης της ΝΔ αναφέρουν πως η «κυβέρνηση των 29 νέων φόρων, των κατασχέσεων σε 1,2 εκατ. Έλληνες πολίτες και των μαζικών πλειστηριασμών πανηγυρίζει για τα αχρείαστα υπερπλεονάσματα».

«Το αποτέλεσμα της πολιτικής των αχρείαστων υπερπλεονασμάτων είναι η ισχνή οικονομική μεγέθυνση, η κατάρρευση της μεσαίας τάξης και η διόγκωση του ιδιωτικού χρέους», τονίζουν στην ανακοίνωσή τους για να προσθέσουν: «Μόνο τους δύο πρώτους μήνες του 2019 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών προς την εφορία αυξήθηκαν κατά 2,15 δισ. ευρώ. Ενώ οφειλές στην εφορία έχουν συνολικά πάνω από 4 εκατ. πολίτες».

Και οι κ.κ. Σταϊκούρας και Βεσυρόπουλος καταλήγουν: «Απαιτείται μία άλλη πολιτική, οικονομικά πιο αποτελεσματική και κοινωνικά πιο δίκαιη. Η επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα μειώσει φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, θα τονώσει τη ρευστότητα στην πραγματική οικονομία, θα προσελκύσει επενδύσεις ώστε η χώρα να πετύχει ισχυρή και διατηρήσιμη ανάπτυξη, να δημιουργηθούν πολλές και καλές θέσεις απασχόλησης και να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα