MIG: Δεν υπάρχει απόφαση που να απαγορεύει την πώληση της συμμετοχής στο Υγεία

MIG: Δεν υπάρχει απόφαση που να απαγορεύει την πώληση της συμμετοχής στο Υγεία

Διευκρινίσεις σχετικά με δημοσίευμα που αναφέρεται στην πώληση και μεταβίβαση της συμμετοχής της στο Υγεία παρέχει η Marfin Investment Group, σε ανακοίνωσή της, σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει: 

«Ουδεμία τελεσίδικη απόφαση υφίσταται, η οποία απαγορεύει την πώληση και μεταβίβαση της συμμετοχής της Εταιρίας στην ''Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών 'Υγεία' Α.Ε.''. Η Εταιρία έχει καταχωρήσει ένσταση ακύρωσης κατά προσωρινού διατάγματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Αμμοχώστου, το οποίο εκδόθηκε μονομερώς και χωρίς να κληθεί και ακουστεί προηγουμένως η Εταιρία με το ανωτέρω περιεχόμενο.

Η ακρόαση της ένστασης έχει οριστεί για τα τέλη Οκτωβρίου. Η αναφερόμενη στο δημοσίευμα απορριπτική απόφαση ημερομηνίας 10 Οκτωβρίου δεν αφορά την ουσία της διαφοράς αλλά στην αρμοδιότητα του Ανωτάτου Δικαστηρίου να εξετάσει το ίδιο την ένδικη διαφορά, η οποία ευρίσκεται ήδη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου.

Η Εταιρία εκφράζει την απορία της για μονομερή και παραπλανητικά δημοσιεύματα μεμονωμένων μέσων και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν».