Με το Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας αποκτάς κωδικούς e-banking χωρίς να επισκεφθείς το κατάστημα

Με το Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας αποκτάς κωδικούς e-banking χωρίς να επισκεφθείς το κατάστημα

Η πρόοδος της τεχνολογίας και οι μεγάλες δυνατότητες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών Internet Banking και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας, αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τις συναλλαγές μας και διαχειριζόμαστε τις σχέσεις μας με την τράπεζα. Πλέον, οι λόγοι για να επισκεφθούμε ένα τραπεζικό κατάστημα περιορίζονται σημαντικά αφού ολοένα και περισσότερες ενέργειες μπορούν να γίνουν από το σπίτι.

Ακόμη και για σένα που δεν διαθέτεις κωδικούς πρόσβασης στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας, υπάρχει λύση. Η Εθνική, σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις κωδικούς πρόσβασης απλά και γρήγορα, από το κινητό σου, μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Θα μπορείς έτσι να πραγματοποιήσεις τις συναλλαγές σου, εξοικονομώντας χρόνο και παραμένοντας ασφαλής.

Ήξερες, π.χ. ότι ακόμη κι αν δεν επισκεφθείς ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, μπορείς να αποκτήσεις κωδικούς πρόσβασης για το Internet και το Mobile Banking; Δες πώς στο βίντεο που ακολουθεί:

Τα βήματα είναι απλά, ενώ το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις μαζί σου την χρεωστική σου κάρτα της Εθνικής Τράπεζας:

1. Κατέβασε την εφαρμογή NBG Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας στο κινητό σου, διαθέσιμη σε Android και iOS

2. Στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, πάτησε «Εγγραφή τώρα!» και στη συνέχεια «Αποκτήστε κωδικούς i-bank»

3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία επικοινωνίας σου (τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχεις δηλώσει στην Τράπεζα και το email σου)

4. Συμπλήρωσε τον αριθμό της χρεωστικής σου κάρτας και το PIN

5. Δημιούργησε το password που θέλεις -το username είναι το e-mail σου

6. Συγχαρητήρια! Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε!

Δες τώρα τι άλλο μπορείς να κάνεις έχοντας κωδικούς πρόσβασης, που είναι κοινοί για το Internet και το Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας:

Η πρόσβαση στις υπηρεσίες Internet & Mobile Banking διατίθεται δωρεάν. H υπηρεσία Internet Banking είναι διαθέσιμη μέσω του www.nbg.gr και η εφαρμογή NBG Mobile Banking είναι διαθέσιμη σε Android (έκδοση 6.0 και μεταγενέστερη) και iOS (έκδοση 9.0 και μεταγενέστερη).