Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018, 12:31

-A +A

Με 1 εκατ. ευρώ στηρίζει ο Μυτιληναίος τους πληγέντες

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018, 12:31
Με 1 εκατ. ευρώ στηρίζει ο Μυτιληναίος τους πληγέντες
-A +A

Την κατάθεση ποσού ενός 1 εκατ. ευρώ στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής της Τράπεζας της Ελλάδος για τους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική αποφάσισε μεταξύ άλλων το διοικητικό συμβούλιο της Mytilineos ως μικρή ένδειξη σεβασμού και βοήθειας στους συνανθρώπους μας.

Παράλληλα αποφασίστηκε πως η Protergia θα προχωρήσει σε πλήρη διαγραφή οφειλόμενων ποσών σε όλους τους καταναλωτές της που υπέστησαν καταστροφή του κτηρίου τους και σε παροχή δωρεάν ρεύματος για δύο μήνες σε όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές της στην πυρόπληκτη περιοχή.

Επίσης αποφασίστηκαν και οι εξής δράσεις:

- Η  έκτακτη αιμοδοσία των εργαζομένων στα γραφεία και σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρίας υπέρ των νοσηλευόμενων - τραυματιών.

- Τη συμμετοχή της εταιρείας στην πρωτοβουλία του ΣΕΒ για την αποκατάσταση έργων υποδομών της περιοχής.

- H συνέχιση από τους εργαζομένους  συγκέντρωσης και αποστολής ειδών πρώτης ανάγκης που ξεκίνησε από την επόμενη μέρα της καταστροφής. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Με άφατη θλίψη, όλοι όσοι εργαζόμαστε στη Mytilineos, συμπαραστεκόμαστε στον πόνο όσων έμειναν και θρηνούμε για την απώλεια όσων «έφυγαν» στη μεγάλη εθνική καταστροφή στις 23 Ιουλίου 2018 στην Αττική.

Ως μικρή ένδειξη σεβασμού και βοήθειας στους συνανθρώπους μας, το Διοικητικό μας Συμβούλιο αποφάσισε:

1.  Την κατάθεση ποσού 1 εκ. ευρώ στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής της Τράπεζας της Ελλάδος.

2.  Η Protergia θα προχωρήσει σε πλήρη διαγραφή οφειλόμενων ποσών σε όλους τους καταναλωτές της που υπέστησαν καταστροφή του κτηρίου τους και σε παροχή δωρεάν ρεύματος για δύο μήνες σε όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές της στην πυρόπληκτη περιοχή. (Οι λεπτομέρειες θα δοθούν αναλυτικά στους δικαιούχους)

3.  Την έκτακτη αιμοδοσία των εργαζομένων στα γραφεία και σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρίας υπέρ των νοσηλευόμενων - τραυματιών.

4.  Τη συμμετοχή μας στην πρωτοβουλία του ΣΕΒ για την αποκατάσταση έργων υποδομών της περιοχής.

5.  Τη συνέχιση από τους εργαζομένους μας συγκέντρωσης και αποστολής ειδών πρώτης ανάγκης που ξεκίνησε από την επόμενη μέρα της καταστροφής. 

Βαθιά συντετριμμένοι από την απώλεια τόσων ανθρώπων, εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα