Ιntralot: Επέκταση σύμβασης με τη Λοταρία του Vermont στις ΗΠΑ

Ιntralot: Επέκταση σύμβασης με τη Λοταρία του Vermont στις ΗΠΑ

Επέκταση συμβολαίου με την Λοταρία του Vermont υπέγραψε η θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ, Intralot Inc. Η Λοταρία Vermont παρέχει ποικιλία τυχερών παιχνιδιών και στιγμιαίων λαχείων, συνεισφέροντας με τα έσοδα της σε κρατικούς πόρους εκπαίδευσης.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, με τα προηγμένα προϊόντα της Intralot, όπως το κεντρικό σύστημα LOTOS, τα τερματικά Photon και τις μηχανές αυτόματης πώλησης στιγμιαίων λαχείων Winstation, η Λοταρία του Vermont δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να συνεισφέρουν κι αυτοί μέσω της συμμετοχής τους σε κοινωφελείς σκοπούς, ενώ ταυτόχρονα κερδίζουν και διασκεδάζουν υπεύθυνα.

«Η Λοταρία του Vermont έχει μακρά ιστορία και παρακαταθήκη στη συνεισφορά κεφαλαίων για κοινωφελείς σκοπούς», δήλωσε ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Λοταρία για τη μακρόχρονη εμπιστοσύνη της στην Intralot και είμαι βέβαιος ότι η θυγατρική μας στις ΗΠΑ, Intralot Inc., θα προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη αξία αξιοποιώντας την τεχνολογία μας».