Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, 12:36

-A +A

Ηλεκτρονικό κατάστημα άνοιξαν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, 12:36
Ηλεκτρονικό κατάστημα άνοιξαν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη
-A +A

Τη δική της πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών, στηρίζοντας το #menoumespiti δημιούργησε η εταιρεία Καφεκοπτεία Λουμίδη – που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια λειτουργίας– ακολουθώντας τις επιταγές και τις ανάγκες των καιρών, δίνοντας παράλληλα νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης στους πελάτες της.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας, μέσω της νέας υπηρεσίας των Καφεκοπτείων Λουμίδη, που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.kl.gr, οι καταναλωτές έχουν πλέον ηλεκτρονική πρόσβαση στην ευρεία γκάμα των προϊόντων που προσφέρουν.

Ακολουθώντας λίγα μόλις βήματα, μπορούν να αποκτήσουν φρεσκοκομμένο καφέ όλων των ειδών, ροφήματα, μία ποικιλία παραδοσιακών γλυκισμάτων, καθώς και αξεσουάρ καφέ και τσαγιού, εύκολα και γρήγορα με αποστολή στο χώρο τους.

Ήταν το 1920 όταν η 1η γενιά της Οικογένειας Λουμίδη ξεκίνησε το 1ο δίκτυο κατ’ οίκων διανομών φρεσκοκομμένου καφέ με κάρα στις γειτονιές του Πειραιά. Σήμερα, η τρίτη γενιά της οικογένειας εξελίσσει την παράδοση και φέρνει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της στην πόρτα του πελάτη.

Με την ανακοίνωση του λανσαρίσματος του πρώτου e-shop των Καφεκοπτείων Λουμίδη, ο Ιάσωνας Λουμίδης, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, δήλωσε «Γνωρίζουμε πως οι τρέχουσες μέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες για όλους, λόγω των απαραίτητων μέτρων που καλούμαστε να τηρήσουμε και που αφορούν την ατομική και συλλογική μας ευθύνη.

Συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις και θέτουμε παράλληλα ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δημιουργήσαμε ένα ολοκαίνουριο e-shop με στόχο να κάνουμε την παραμονή στο σπίτι πιο γλυκιά και ευχάριστη, να κρατήσουμε συντροφιά με τα προϊόντα των καφεκοπτείων μας στους Έλληνες καταναλωτές και να μεταφέρουμε την αυθεντική εμπειρία καφέ στο χώρο τους.

Οι καταναλωτές, αυτή την περίοδο, χρησιμοποιώντας τον κωδικό menoumespiti απολαμβάνουν δωρεάν μεταφορικά στις online αγορές τους, ενώ παράλληλα ενισχύουν την συλλογική προσπάθεια απέναντι στις επιπτώσεις του κορωνοϊού».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα