HUAWEI SERVICE FESTIVAL: Κάνε το τηλέφωνό σου… καινούργιο!

HUAWEI SERVICE FESTIVAL: Κάνε το τηλέφωνό σου… καινούργιο!

Η ικανοποίηση των πελατών αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της HUAWEI - όχι μόνο κατά την αγορά των προϊόντων αλλά και κατά τη διάρκεια της χρήσης. Η HUAWEI πιστεύει ότι η παράταση διάρκειας ζωής των smartphones, χάρη τόσο στα υλικά κορυφαίας ποιότητας που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή προϊόντων όσο και στο επαγγελματικό σέρβις, ωφελεί τόσο τους καταναλωτές όσο και την εταιρεία. Έχοντας αυτό κατά νου, η HUAWEI παρουσιάζει το HUAWEI SERVICE FESTIVAL, μια πρωτοβουλία που έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των HUAWEI smartphones. Οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις ή ένα επιλεγμένο κατάστημα μεταξύ 26 Ιουλίου και 22 Αυγούστου για να επωφεληθούν από αυτήν την ειδική προσφορά.

«Εμείς στη HUAWEI νοιαζόμαστε πάντα για τους καταναλωτές μας. Για να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες τους και να πάμε την εξυπηρέτηση πελατών μας σε άλλο επίπεδο, παρουσιάζουμε μια ολοκαίνουργια προσφορά στους πελάτες μας: το HUAWEI SERVICE FESTIVAL περιλαμβάνει δωρεάν επέκταση της εγγύησης για 180 ημέρες και έκπτωση έως και 50% στα ανταλλακτικά. Το HUAWEI SERVICE FESTIVAL προορίζεται για όλες τις συσκευές εντός εγγύησης» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Καράμπελας, Διευθυντής After Sales. 

Η εγγύηση είναι η καλύτερη λύση

Η εγγύηση είναι κάτι που δεν σκέφτεται κανείς, μέχρι να του χρειαστεί. Παρέχει μια αίσθηση ασφάλειας, καθώς λύνει πολλά προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια ζωής ενός smartphone.

Όλοι οι χρήστες HUAWEI smartphone των οποίων η συσκευή εξακολουθεί να είναι εντός εγγύησης, μπορούν να κάνουν εγγραφή του Huawei ID τους προκειμένου να δικαιούνται δωρεάν παράταση εγγύησης 180 ημερών. Στον πελάτη θα δοθεί επίσης ένα προστατευτικό οθόνης για να διασωθεί το τηλέφωνο από τις γρατζουνιές. 

Ξαναζωντανέψτε το τηλέφωνό σας 

Το σπάσιμο της οθόνης ενός τηλεφώνου δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Συχνά υποθέτει κανείς, ωστόσο, ότι η μόνη λύση είναι απλά να αγοράσει ένα νέο τηλέφωνο ή να βρει ένα φθηνό ανταλλακτικό, συνήθως από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα. Αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια -τα HUAWEI smartphones μπορούν να ζήσουν για πολύ περισσότερο.

Με το HUAWEI SERVICE FESTIVAL οι πελάτες μπορούν να λάβουν έκπτωση έως και 50% σε ανταλλακτικά όπως οθόνη, mainboard και κάμερα. Αυτή η προσφορά ισχύει ακόμη και εκτός εγγύησης.

Επέκταση της διάρκειας ζωής ενός τηλεφώνου

Η διάρκεια ζωής πολλών προϊόντων είναι πολύ μικρή και μερικές φορές είναι πιο εύκολο μια συσκευή να αντικατασταθεί παρά να επισκευαστεί. Μέσω του HUAWEI SERVICE FESTIVAL, οι πελάτες μπορούν να μετατρέψουν το σπασμένο τους smartphone σε ένα που λειτουργεί και μοιάζει ολοκαίνουργιο.

Η HUAWEI θέλει οι πελάτες της να μπορούν να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα επεκτείνει αυτήν την προσφορά σε συσκευές χωρίς εγγύηση. Όσο διαρκεί η προσφορά, οι πελάτες μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των smartphones τους, λαμβάνοντας ένα κουπόνι που τους δίνει μια ειδική έκπτωση για ανίχνευση βελτιστοποίησης απόδοσης, καθαρισμό και συντήρηση.

Περισσότερη βοήθεια διαθέσιμη στο smartphone σας

Οι πελάτες μπορούν να λάβουν υποστήριξη όχι μόνο τεχνικής φύσεως, αλλά και όποτε έχουν οποιαδήποτε επείγουσα ερώτηση. Μέσω της εφαρμογής My HUAWEI μάλιστα, θα λάβουν απάντηση πολύ γρήγορα.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να μεταβούν στην καρτέλα υποστήριξης όπου κάθε είδους συμβουλή είναι στη διάθεσή τους. Εκεί βρίσκονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες, όπως, μεταξύ άλλων: Πληροφορίες συσκευής, Διαγνωστικά υποστήριξης, Αντιμετώπιση προβλημάτων, Πληροφορίες σέρβις, Έξυπνες δραστηριότητες, Προσφορές και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://consumer.huawei.com/gr/support/huawei-service-festival/ 

Σημεία εξυπηρέτησης:

  • Αθήνα: HUAWEI Authorized Service Center Athens- Μιχαλακοπούλου 178, Αθήνα, 115 27 
  • Πάτρα: ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ - Πάτρα – New- Αγίου Ανδρέου 122, T.K.: 26221, Πάτρα
  • Αγρίνιο: ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ – Αγρίνιο- Σαλάκου 2, T.K.: 30131 Αγρίνιο

Σχετικά με τη HUAWEI

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της HUAWEI διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, κατακτώντας το 2018, τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων. Η εταιρεία διαθέτει 16 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα. Το HUAWEI Consumer BG είναι ένας από τους τρεις πυλώνες της HUAWEI και καλύπτει την παραγωγή smartphones, PC, tablets, wearables, υπηρεσίες cloud, κλπ. Το παγκόσμιο δίκτυο της HUAWEI, χτίστηκε μέσα σε σχεδόν 30 χρόνια εξειδίκευσης στη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών και είναι προσηλωμένο στην παραγωγή και διάθεση των τελευταίων τεχνολογικών επιτευγμάτων στους πελάτες της, σε όλο τον κόσμο.

---

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα εξής links: 

Facebook:  https://www.facebook.com/HUAWEImobileGR/

Instagram: https://www.instagram.com/HUAWEImobilegr/

YouTube:   https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ