ΓΔ: 920,03 -7,26 (-0,78 %)

Τζίρος: 68,72 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2054η
Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

ΓΔ: 920,03 -7,26 (-0,78 %)

Τζίρος: 68,72 εκατ. €   RT

Εktasis Project: Δεν εκδόθηκε απόφαση του Αρείου Πάγου που έκανε δεκτή την αναίρεση της οφειλέτριας

Εktasis Project: Δεν εκδόθηκε απόφαση του Αρείου Πάγου που έκανε δεκτή την αναίρεση της οφειλέτριας

Θέση στις πληροφορίες για τη δημιουργία ζητήματος στο διαγωνισμό για την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της Ektasis Development, μετά από απόφαση του Αρείου Πάγου, παίρνει η Ειδική Διαχειρίστρια Βασιλή Τσιάτα. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της «δεν υπάρχει απόφαση του Αρείου Πάγου επί της ασκηθείσας από την οφειλέτρια εταιρεία αναίρεση που να ανατρέπει την πρόοδο της διαδικασίας»

Η Ειδική Διαχειρίστρια της Ektasis, Βασιλική Τσιάτα ανακοίνωσε πριν από λίγο πως «ουδεμία απόφαση του Αρείου Πάγου εκδόθηκε επί της ασκηθείσας από την οφειλέτρια εταιρεία (Ektasis Development) αναίρεσης, που να κάνει δεκτή την αναίρεση της και να ανατρέπει την ειδική διαχείριση ή να εμποδίζει την πρόοδο της διαδικασίας. Ούτε υπάρχει άλλη απόφαση οποιουδήποτε δικαστηρίου που να εμποδίζει την πρόοδο της διαδικασίας των προκηρυχθέντων δεκαπέντε (15) πλειοδοτικών διαγωνισμών»

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής προσφορών ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και λήγει την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά τις πληροφορίες πως ο διαγωνισμός για την εκποίηση των ακινήτων της Ektasis Development τίθεται εν αμφιβόλω, εξαιτίας σχετικής απόφασης του Δ’Τμήματος του Αρείου Πάγου.